Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Până să ajungă Messi pe Etihad, Barcelona ar putea transfera de la Manchester City. Ce fotbalist e dorit pe Camp Nou

Până să ajungă Messi pe Etihad, Barcelona ar putea transfera de la Manchester City. Ce fotbalist e dorit pe Camp Nou

Manchester City

Comentarii

Barcelona poate transfera de la Manchester City înainte ca Leo Messi să semneze cu formaţia antrenată de Pep Guardiola. Presa din străinătate anunţă că Barcelona a contactat-o pe Manchester City pentru a încerca să-l transfere pe Gabriel Jesus (23 de ani).

Apele de la clubul catalan sunt extrem de agitate în acest zile, după anunţul că Leo Messi ar vrea să plece de la FC Barcelona. Însă, potrivit presei din străinătate, clubul de pe Camp Nou încearcă să transfere de la Manchester City înainte ca Messi să ajungă pe Etihad Stadium, aşa cum se scrie. Barcelona îl vrea pe Gabriel Jesus (23 de ani), atacantul brazilian transferat de City în 2017.

Barcelona l-a vrut pe Gabriel Jesus şi în 2017, atunci când a fost transferat în Anglia. Atunci, Jesus era la Palmeiras şi City a câştigat lupta cu Barcelona şi Real Madrid pentru semnătura sa. Manchester City a plătit 32 de milioane de euro pentru a-l aduce pe Jesus din Brazilia.

Din ianuarie 2017 şi până în prezent, Gabriel Jesus a strâns 153 de meciuri pentru Manchester City, timp în care a marcat de 68 de ori şi a livrat 30 de pase de gol.

  • 2023 e anul în care expiră actualul contract dintre Gabriel Jesus şi Manchester City
  • 56 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Gabriel Jesus în prezent, potrivit transfermarkt.com

Afla mai multe despre: manchester cityfc barcelonatransfergabriel jesus 

viewscnt
Articole similare