Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pancu, după victoria cu Saarbrucken: ”Nu mă interesează rezultatele”. Ce spune despre Valentin Alexandru

Pancu, după victoria cu Saarbrucken: ”Nu mă interesează rezultatele”. Ce spune despre Valentin Alexandru

Rapid

Comentarii

În primul meci amical disputat în Turcia, Rapid a trecut cu scorul de 2-0 de germanii de la FC Saarbrucken.

A fost o victorie importantă pentru giuleşteni, pentru că adversara abia ce s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Germaniei: ”Un antrenament reuşit. Per total sunt mulţumit de toţi jucătorii, de implicare, de efort. Adversarul, mult mai bine pregătit din punct de vedere fizic, pentru că în nouă zile joacă meci de Cupa Germaniei, după ce au eliminat pe FC Koln în turul trecut.  Era important să ieşim sănătoşi, să ne facem antrenamentul. Am reuşit să şi câştigăm, cu atât mai bine. Nu mă interesează pe mine rezultatele, dar nu ar fi dat bine ca Rapid să piardă cu o echipă de liga a patra, chiar dacă e din Germania, pe locul 1” a explicat Daniel Pancu, după meci.

Valentin Alexandru a marcat golul doi al echipei sale. Proaspăt transferat în Giuleşti, atacantul nu l-a surprins pe noul său antrenor: ”Alexandru nu e nicio surpriză. E un golgheter înăscut, un jucător care sunt sigur că ne va ajuta foarte mult” a mărturisit Pancu.

Rapid va disputa următorul amical din Turcia, pe 30 ianuarie, contra formaţiei FC U Craiova.  ”La fel, un antrenament, în  niciun caz de orgolii sau ceva de genul ăsta. E un joc de pregătire. Sper să fim la fel de mulţumiţi la finalul lui de calitatea antrenamentului, nimic altceva.” a mai spus antrenorul giuleştenilor.

Afla mai multe despre: daniel pancurapid 

viewscnt
Articole similare