Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pancu s-a dezlănţuit la finalul meciului: "Ăştia au stricat fotbalul românesc". Recunoaşte că a fost "lucrat"

Pancu s-a dezlănţuit la finalul meciului: "Ăştia au stricat fotbalul românesc". Recunoaşte că a fost "lucrat"

Rapid

Comentarii

Rapid a câştigat, mierciuri, în direct la Telekom Sport, meciul cu UTA Arad, scor 2-0 şi a urcat pe locul 3 în clasamentul ligii secunde, dar nu acesta a fost subiectul principal al discursului avut de Daniel Pancu la finalul meciului.

Antrenorul Rapidului a confirmat că există persoane în anturajul echipei care nu urmăresc bine clubului: "Sper să se oprească. Au fost cu siguranţă. Sunt absolut sigur". Întrebat de reporteri dacă s-a simţit "lucrat", Pancu a negat iniţial, însă imediat şi-a modificat răspunsul şi a lăsat să se înţeleagă că, într-adevăr, aşa a fost. 

"Nu ştiu, este greu să mă lucreze cineva pe mine. De fapt putea să mă lucreze. Ce se putea întâmpla decât să mă dea afară? Nimic mai mult. Plecam la altă echipă. Problema este că cine a încercat să mă lucreze pe mine, de fapt a lucrat Rapidul. E vorba de Rapid, pentru că aici a fost atentat".

Pancu însă nu s-a oprit şi a luat în vizor şi clasa politică şi a pus sub semnul întrebării contribuţia Primăriei Sectorului 1 la echipă: "Dacă eram schimbat, Rapid nu mai avea nicio şansă la promovare sau erau compromise şansele. Pentru că primarii şi politicul au stricat fotbalul românesc. Ăştia au stricat fotbalul românesc. De asta nu ne calificăm nicăieri, pentru că intervin ei. Ei să se ocupe de infrastructură şi de condiţii. Gazoane bune şi stadioane frumoase. Atât! Restul, la fotbal, să se ocupe oamenii care se ocupă de fotbal".

Afla mai multe despre: daniel pancurapid 

viewscnt
Articole similare