Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pandemia învinsă în fotbal! Real Madrid a anunţat că a terminat anul financiar 2020/2021 pe plus!

Pandemia învinsă în fotbal! Real Madrid a anunţat că a terminat anul financiar 2020/2021 pe plus!

Real Madrid

Comentarii

Potrivit unui anunţ făcut de Real Madrid, gruparea blanco a avut un an financiar pozitiv, în ciuda pandemiei de coronavirus.

Real Madrid a anunţat că a terminat anul financiar 2020/2021 pe plus. Mai exact, cu un rezultat pozitiv de 874 de mii de euro în plus, în ciuda izbucnirii pandemiei de coronavirus, care a afectat grav mai toate cluburile importante ale Europei.

 

 

Entitatea prezidată de Florentino Pérez adaugă, pentru al doilea an consecutiv, un an cu cifre pozitive. În 2019/20 au încheiat cu un profit de 313.000 de euro, iar clubul continuă în creşterea pozitivă datorită măsurilor responsabile, cum ar fi reducerea salariului echipei - atât echipele de fotbal, cât şi de baschet, precum şi politica de transferuri. În acest fel, şi valoarea netă creşte, în acest caz, la 534 milioane de euro. Datoria clubului a scăzut la 46 de milioane de euro, anunţă presa spaniolă.

În această vară, Real Madrid l-a transferat gratis pe David Alaba, fost jucător la Bayern Munchen.

Ultimul transfer important făcut de Los Blancos este Eden Hazard, achiziţionat pentru 115 milioane de euro de la Chelsea Londra. În ultimele două sezoane, madrilenii au încasat aproape 240 de milioane de euro din vânzarea de jucători, cel mai important nume fiind Cristiano Ronaldo, cedat la Juventus pentru 117 milioane de euro.

În sezonul trecut, Real Madrid nu a investit niciun ban în transferuri, dar a încasat 101 milioane de euro din vânzările unor jucători crescuţi de club: Achraf Hakimi, Sergio Reguilon, Oscar Rodriguez, Javi Sanchez sau Alberto Soro.

Afla mai multe despre: florentino perezreal madrid 

viewscnt
Articole similare