Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru îl taxează pe Alibec: ”Nu joci nimic, apoi faci asta? Putea să facă ruptură”

Panduru îl taxează pe Alibec: ”Nu joci nimic, apoi faci asta? Putea să facă ruptură”

Astra Giurgiu

Comentarii

Denis Alibec a încercat o execuţie spectaculoasă în meciul cu Gaz Metan Mediaş, dar a reuşit doar să stârnească râsete în tribunele de la Giurgiu. Procedeul încercat de Alibec poartă numele de ”rabonna”, o metodă spectaculoasă de a lovi balonul cu picioarele încrucişate.

Fostul internaţional român, Basarab Panduru crede că fotbalistul Astrei putea risca o accidentare seriasă cu acel moment care s-a dorit unul spectaculos: ”Putea să facă aici ruptură, să se înveţe minte şi să nu mai facă aşa ceva. Pentru că jocul nu îţi iese, nu joci absolut nimic, după care faci asta...In loc sa joci simplu... Pe Alibec, ca să îl laşi să joace, trebuie să te faci că nu îl vezi” a explicat Panduru la emisiunea Minutul 91.

Cazul Alibec i-a atras atenţia şi unuia dintre cei mai experimentaţi tehnicieni români, fostul mare internaţionl Cornel Dinu: ”Alibec este un caz care în primul rand ar trebui să îl privească pe el însuşi şi nu pe cei din jur, care încearcă să îi găsească circumstanţe. Dar primul care trebuie să raspundă, şi nu are decât răspunsul jocului, şi din pacate doar în partida cu Dinamo a confirmat.  In rest, evoluţii mai mult decat triste, care pun la îndoială valoarea reală a acestui jucător” a spus Dinu la Minutul 91, în direct la Telekom Sport.

Astra rămâne singura echipă neînvinsă în acest sezon al Ligii I. Echipa lui Mulţescu a câştigat clar ultima partidă a rundei a 9-a. A învins-o pe Gaz Metan Mediaş, scor 3-0. Denis Alibec nu a terminat pe teren meciul Astrei cu Gaz Metan Mediaş. Atacantul giurgiuvenilor a fost înlocuit în minutul 75 al confruntării de tehnicianul Gigi Mulţescu, după o accidentare care pare destul de gravă. ”Va deveni unul dintre cei mai buni atacanţi din lume şi nu mă joc cu vorbele. Are şi gleznă fină şi forţă şi viteză. Sperăm ca nu e gravă accidentarea”, a spus Mulţescu, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: denis alibecastra giurgiubasarab panduru 

viewscnt
Articole similare