Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru, întrebare frontală pentru Bilaşco! "De ce vă place să 'băgaţi' în sumele de transfer? Nu vindeţi nimic. Petrila era 5 milioane şi a fost dat pe 800.000"

Panduru, întrebare frontală pentru Bilaşco! "De ce vă place să 'băgaţi' în sumele de transfer? Nu vindeţi nimic. Petrila era 5 milioane şi a fost dat pe 800.000"

CFR Cluj

Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, a avut o curiozitate despre CFR Cluj, în prezenţa lui Marius Bilaşco, oficialul fostei campioane a Superligii.

Marius Bilaşco a primit o întrebare incomodă din partea lui Basarab Panduru

În ultima perioadă, acţionarul lui CFR Cluj, Nelu Varga, s-a lăudat cu sume de transfer fabuloase pentru jucătorii actuali şi abia plecaţi din lotul antrenat de Andrea Mandorlini. 

În acest moment, Daniel Birligea şi Ermal Krasniqi sunt cei mai scumpi fotbalişti din lot, iar pentru ei s-au vehiculat sume uriaşe de transfer. 

Însă, după ce a văzut că Yeboah sau Burcă au fost vânduţi cu peste un milion de euro, sub sumele vehiculate, Basarab Panduru a fost curios şi l-a întrebat direct pe Marius Bilaşco de ce CFR Cluj "umflă" preţurile jucătorilor săi. 

Panduru: De ce vă place să băgaţi în ele, în sumele de transfer, când se vorbeşte despre jucători? Băgaţi nişte sume de nu am văzut, vorbesc despre clubul vostru. Şi acum cât plătea Bordeaux pe Krasniqi, 3-5 milioane. Ăia din Turcia, vreo 5 minimum. 

Bilaşco: Chiar patronul a discutat, eu nu am spus. Nu văd niciun interes să bage în ele. 

Panduru: Nu vindeţi nimic, dar spuneţi de 10 milioane pe Yeboah şi Birligea. Aud nişte sume de astea, acum Bordeaux dă 5 milioane şi pleacă pe 800.000 văd (n.r. - Krasniqi). Şi Petrila era 5 milioane şi a fost dat pe 800.000 de euro (n.r. - la Rapid). De ce îţi place să bagi în ele?

Bilaşco: Discuţi de 5 milioane şi nu se mai face, ce poţi să mai spui, că minţi? N-am fost ala semenea discuţie, negociere. Chiar patronul a discutat. Nu văd de ce ar inventa sumele astea. Dacă discuţia a fost în jurul sumei, probabil că aşa a fost. 

Panduru: La Yeboah, de la 10, la un milion, păi, cum, mă? Când ţi se face o propunere spui că mă mai gândesc puţin, mă duc acasă să mă consult. De ce sumele astea aşa grase? dă-le mai omeneşte aşa (n.r. - râde). 

Nana Boateng (2 milioane de euro / Jeonbuk), Emmanuel Yeboah (1.8 milioane de euro / Brondby) şi Andrei Burcă (1 milion de euro / Al-Okhdood) sunt jucătorii care au adus cei mai mulţi bani în conturile lui CFR Cluj, în această vară. 

Afla mai multe despre: basarab pandurumarius bilasconelu vargatransferuri cfr cluj 

viewscnt
Articole similare