Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru şi Dinu îl fac atent pe Contra asupra unui jucător fără selecţii la naţională: "E peste Andone, Keşeru şi chiar peste Puşcaş!"

Panduru şi Dinu îl fac atent pe Contra asupra unui jucător fără selecţii la naţională: "E peste Andone, Keşeru şi chiar peste Puşcaş!"

Echipa națională

Comentarii

Cornel Dinu a remarcat doi jucători după meciul dintre Viitorul şi Gaz Metan Mediaş, scor 4-1, fotbalişti pe care îi propune la echipa naţională.

Unul dintre ei este Gabriel Iancu. Atacantul Viitorului a reuşit o dublă în partida de luni seară şi a devenit golgheterul la zi al Ligii 1, cu şapte goluri.

"În privinţa tehnicităţii, dă-mi voie să cred că, după mine, Iancu este peste Andone, este peste Keşeru şi chiar peste Puşcaş!", a declarat Cornel Dinu, la Telekom Sport.

Un alt jucător pe care "Mister" îl consideră o variantă bună pentru echipa naţională este Nicolao Dumitru, fotbalistul cu tată român şi mamă braziliancă, fotbalist care încântă la Gaz Metan.

"Deci e român. Poate să joace în naţională? Păi şi noi vorbim de Andone, de Keşeru", a mai spus Cornel Dinu.

Dumitru Cardoso a impresionat pe toată lumea de la venirea în Liga I. Atacantul de 27 de ani a marcat deja 2 goluri în cele 6 meciuri jucate pentru Gaz Metan, iar în partida cu FC Viitorul i-a încântat pe experţii Telekom Sport cu driblingul prin care l-a umilit pe Bogdan Ţîru.

Şi Basarab Panduru a fost încântat de Iancu şi "Mitică"

Panduru despre Iancu: "Au trecut nouă etape. Iancu, în cele nouă etape, este unul dintre jucătorii care te-au impresionat în acest campionat? Da, cel puţin pe mine da şi mi se pare că el continuă forma destul de bună pe care a început-o la Călăraşi. A venit la Viitorul şi cred că în momentul acesta dă mai multe goluri decât a dat în viaţa lui. Dă nişte goluri cu o lejeritate cam ieşită din tiparele jucătorului român din campionatul nostru. Golul acela pe care-l dă arată că are o clasă peste ce se întâmplă la noi în campionat".

Panduru despre Nicolao Dumitru: "Uitaţi-vă ce face jucătorul ăsta. Pe mine mă încântă jucătorul ăsta de fiecare dată când are mingea, când pune piciorul pe minge, cum cere mingea pe poziţie viitoare şi mă mir că Edi spune că nu e vârf de atac. Probabil că nu e vârful de atac care să stea fix acolo. Aici nu că a călcat pe minge, cum calcă alţii de trebuie să scoatem crampoanele de pe minge vreo două săptămâni. Nu, asta aşa a vrut să facă. Nu vezi nicăieri aşa ceva, este incredibil. Oricine ar fi fost acolo din campionatul nostru, era fentat. Nu crezi niciodată în primul rând că poate să-i reuşească aşa ceva".

Afla mai multe despre: dinu 

viewscnt
Articole similare