Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru ştie ce îi pregăteşte Gigi Becali lui Ngezana! Fundaşul a gafat la debutul pentru FCSB "Nicio problemă, are grijă de el"

Panduru ştie ce îi pregăteşte Gigi Becali lui Ngezana! Fundaşul a gafat la debutul pentru FCSB "Nicio problemă, are grijă de el"

FCSB

Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, consideră că Siyabonga Ngezana, care a gafat la debut într-un meci de pregătire, va avea o perioadă scurtă de probă, pentru a-l convinge pe finanţatorul Gigi Becali că nu s-a înşelat atunci când a permis transferul.

Basarab Panduru intuieşte ce-i pregăteşte Gigi Becali lui Siyabonga Ngezana la FCSB

FCSB a încheiat la egalitate, miercuri, meciul amical disputat în compania echipei greceşti PAOK Salonic, scor 1-1, în al doilea amical disputat în cantonamentul din Ţările de Jos.

Bucureştenii au deschis scorul în minutul 24, prin Florinel Coman, care a fost lansat de Miculescu.

PAOK a egalat în minutul 71 prin Gordeziani, la o gafă a fundaşului sud-african Siyabonga Ngezana, care a debutat pentru FCSB, după ce l-a înlocuit pe Dawa. 

După ce a văzut faza din care FCSB a primit gol, Basarab Panduru l-a avertizat pe Siyabonga Ngezana, dar i-a găsit şi circumstanţe atenuante pentru gafa comisă, mai ales că aceasta a fost făcută la câteva zile de la realizarea transferului. 

"Asta e acum, nu e nicio problemă. I-am văzut pe cei din Africa de Sud care ziceau <<Domnule, să aveţi grijă de Ngezana>>.

Nu vă faceţi nicio problemă. Are Gigi grijă de el, nu e nicio problemă. Câteva etape, ca să vedem ce se întâmplă şi după aia... 

(n.r. - despre gafa din FCSB - PAOK) Nu că a intrat decisiv, dar nu ai cum cazi în fund. Vine de pe drum, două zile poate l-au rupt cu antrenamentele. Am văzut că ridica gantera aia şi era mai mare decât el. Adică te pot lăsa picioarele, aici pot crede, dar felul în care... Da, a alunecat. 

Nu aş comenta greşeala asta, că nu ştiu ce a făcut, dar te pot lăsa picioarele după pregătirea pe care am văzut-o", a declarat expertul Orange Sport. 

Cuvântul a fost luat şi de comentatorul Orange Sport, Bogdan Cosmescu, invitat în cadrul emisiunii Sport Report.

"E jucător de 26 de ani din Africa de Sud, care n-a evoluat niciun meci în naţională, evoluând în acel campionat. Îmi ridică semne de întrebare. Sigur, Mihai Stoica e încântat de el. Vedem", a spus Bogdan Cosmescu. 

Afla mai multe despre: gigi becalingezanangezana transfer fcsbngezana gafa fcsb paokbasarab panduru 

viewscnt
Articole similare