Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panică la antrenamentul tricolorilor U21. Puşcaş era să îl scoată din joc pe Coman! VIDEO

Panică la antrenamentul tricolorilor U21. Puşcaş era să îl scoată din joc pe Coman! VIDEO

Echipa națională

Comentarii

Tricolorii mici nu se menajează deloc la antrenamente, înaintea debutului la Campionatul European din Italia. Elevii lui Rădoi vor juca primul meci la San Marino, marţi, de la ora 19:30, împotriva Croaţiei.

Duminică, Mirel Rădoi a deschis antrenamentul publicului, iar aproximativ 100 de români au văzut să îi vadă pe tricolori făcând ultimele pregătiri pentru meciul cu Croaţia. Jucătorii lui Rădoi nu s-au menajat deloc la şedinţa de pregătire. George Puşcaş era chiar să îl scoată din joc pe Coman, după ce l-a lovit cu pumnul în faţă, în timpul unui joc şcoală. Puşcaş şi-a ccerut  scuze imediat, dar Coman a resimţit lovitura. Minute bune după acel moment, el încă se văita de nas.

Şi Ianis Hagi a arătat extrem de determinat. A pus piciorul tare la fiecare duel, inclusiv la colegul său de la Viitorul, Tudor Băluţă. Într-un alt joc de la antrenament, când a fost pus în duel unu la unu cu Andrei Ivan şi a pierdut, Ianis s-a arătat extrem de supărat.

România va debuta în competiţie pe 18 iunie, de la 19:30, în confruntarea cu reprezentativa Croaţiei. În aceeaşi zi, de la 22:00, se joacă celalalt meci din prima etapă a Grupei C de la Euro U21 2019, confruntarea Anglia - Franţa. România va juca al doilea meci din grupă împotriva Angliei, la Cesena, vineri, tot de la ora 19.30. Ultima partidă, contra Franţei, se va disputa luni, 24 iunie, de la ora 22:00, tot pe Stadio Dino Manuzzi, din Cesena.
 

Afla mai multe despre: puscascomanaccidentarevideoantrenamentromania 

viewscnt
Articole similare