Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panică la Dortmund! Haaland, aproape de un MEGA transfer. La ce formaţie poate ajunge şi de ce este înspăimânată gruparea germană

Panică la Dortmund! Haaland, aproape de un MEGA transfer. La ce formaţie poate ajunge şi de ce este înspăimânată gruparea germană

Real Madrid

Comentarii

În următoarele luni, Erling Haaland ar putea să plece de la Borussia Dortmund. Real Madrid aşteaptă la pândă transferul stelar al fotbalistului norvegian.

Real Madrid are nevoie, mai mult ca niciodată de un marcator, iar în vară, presa spaniolă scrie că gruparea blano va face tot posibilul pentru transferul atacantului norvegian Erling Braut Haaland.

Real Madrid aşteaptă la cotitută să mute pe piaţa transferurilor. Haaland, principala ţintă!

Cotidianul AS scrie că la Dortmund s-a instaurat deja panica, pentru că surse din apropierea clubului au confirmat că Real Madrid a deschis deja pista Erling Haaland.

Atât de mare este teama la Dortmund, încât Borussia l-a sunat pe agentul fotbalistului, cunoscutul Mino Raiola, pentru a afla dacă este ceva adevărat legat de interesul Realului pentru Haaland.

Este adevărat că norvegianul are doar un an la cel mai înalt nivel, dar toată lumea pare convinsă că Haaland nu este un ”one season wonder”. Se pare că norvegianul are o clauză de reziliere de 75 de milioane de euro care îi permite să plece imediat de la Borussia Dortmund, o clauză valabilă din iarna viitoare, detaliu pe care Real Madrid îl ştie şi de care vrea să profite. Ar fi o sumă mică pentru un atacant pe care Borussia îl preţuieşte deja la peste 130 de milioane de euro, conform presei din Germania.

Erling Braut Haaland este marea revelaţie a acestui sezon, în fotbalul european. La doar 19 ani, atacantul norvegian are 40 de goluri marcate în 33 de apariţii în toate competiţiile, pentru Salzburg şi Borussia Dortmund.

  • 12 goluri în 11 meciuri are Haaland pentru Dortmund
  • 80 de milioane de euro este cota lui Haaland, conform Transfermarkt.de

Haaland, preferatul fanilor de la Real Madrid

O publicaţie apropiată de Real Madrid a iniţiat un sondaj de opinie printre fanii echipei blanco. Redactorii site-ului au dorit să afle ce variantă de atacant preferă suporterii madrileni pentru sezon viitor.

Au fost expuse 6 variante de răspuns, iar norvegianul Erling Haaland pare că a cucerit definitiv inimile fanilor madrileni.

El a strâns 58.80% dintre voturile celor care au votat, la mare distanţă de celelalte propuneri.

Al doilea în topul preferinţelor fanilor madrileni s-a clasat englezul Harry Kane, votat de 10.08% dintre cei care şi-au exprimat votul.

Sadio Mane de la Liverpool a fost a treia opţiune a fanilor, care l-au votat în proporţie de 3.99%.

Afla mai multe despre: erling haaland 

viewscnt
Articole similare