Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panică la echipa lui Marius Şumudică, după ce unul dintre maseuri a fost testat pozitiv cu Covid-19: "Suntem îngrijoraţi şi eu şi staff-ul"

Panică la echipa lui Marius Şumudică, după ce unul dintre maseuri a fost testat pozitiv cu Covid-19: "Suntem îngrijoraţi şi eu şi staff-ul"
Comentarii

Marius Şumudică a oferit noi detalii despre cazul de coronavirus cu care se confruntă echipa sa, Gazişehir Gaziantep.

Unul dintre maseuri a fost testat pozitiv zilele trecute, motiv pentru care Gaziantep a întrerupt antrenamentele.

"Al treilea maseur a fost depistat pozitiv, un băiat numai cu mască mu mănuşi peste tot. El nu venea decât la baza de pregătire. Acasă probabil a intrat în contact  cu un membru al familiei. Şi la Beşiktaş au fost opt pozitivi şi la cinci zile au ieşit negativi. 80 de angajaţi: staff, pază, bucătărie, paza, toată lumea pozitivă, doar el pozitiv, a fost izolat, internat în spital. Azi i-a fost făcut un nou test. Nu are niciun simptom.

"De două zile nu ne antrenăm. Sperăm ca mâine să iasă negativ, să fi fost o eroare"

Mă afectează foarte mult că nu pot să-mi desfăşor activitatea. De două zile nu ne antrenăm. Sperăm ca mâine să iasă negativ, să fi fost o eroare, că am înţeles că aceste teste dau şi eroare.

În momentul de faţă suntem îngrijoraţi şi eu şi stafful. Nu ştii niciodată ce se întâmplă, când s-a infectat, dacă a mai făcut masaj", a declarat Marius Şumudică, la Telekom Sport.

Campionatul Turciei este programat să se reia pe 12 iunie.

Afla mai multe despre: sumudica 

viewscnt
Articole similare