Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pantilimon şi-a ales echipa pentru care vrea să joace după ce-i expiră împrumutul: ”Îmi plac spiritul clubului, istoria”

Pantilimon şi-a ales echipa pentru care vrea să joace după ce-i expiră împrumutul: ”Îmi plac spiritul clubului, istoria”

Stranieri

Comentarii

Portarul Costel Pantilimon a declarat că îi place la Nottingham Forest şi ar vrea să continue din vară cu "pădurarii", după ce îi expiră împrumutul de la Watford.

"Îmi plac spiritul clubului, istoria şi echipa. Am colegi foarte buni şi staful este de asemenea bun. Sper să fiu aici şi sezonul viitor şi să pot ajuta echipa cât mai mult pentru obiectivele pe care le avem. Chiar îmi place ce se întâmplă aici. Am sufletul deschis pentru a continua la acest club, de a lucra cu managerul (n.r. - Aitor Karanka), deoarece am o bună relaţie cu el şi îmi place modul în care îi tratează pe jucători. De asemenea, îmi place stilul de fotbal şi ce pot să spun este că e o plăcere să lucrez cu el, cu staful lui şi cu toţi coechipierii mei de aici. Este un antrenor foarte pasionat şi vrea binele tuturor. Pentru mine, este o plăcere să lucrez cu el şi sper că vom avea o lungă istorie împreună la acest club. Nu mă gândesc prea mult acum la viitor. Sunt doar concentrat pe ceea ce avem de făcut, în special pe treaba mea", a declarat Pantilimon, pentru revista clubului

Şi conducerea clubului Nottingham Forest este mulţumită de evoluţiile lui Pantilimon şi va încerca, în vară, să obţină transferul definitiv al internaţionalului român de la Watford.

Pantilimon a sosit pe City Ground la 31 ianuarie, iar de atunci a apărat în toate cele 13 meciuri jucate de "pădurari" (14 goluri primite). După ce a fost învins de câte două ori în primele două partide jucate pentru Nottingham, portarul de 29 de ani a avut evoluţii din ce în ce mai bune, iar echipa sa nu a pierdut următoarele şapte meciuri, ieşind din zona retogradarii din Championship. A urmat însă un declin, cu trei înfrângeri la rând, înainte ca Nottingham să câştige, sâmbătă, meciul cu Ipswich Town (2-1).

Cu toate acestea, Pantilimon i-a convins pe şefii lui Nottingham să-l transfere definitiv, tranzacţie care nu pare a fi dificlă.

Costel Pantilimon este jucătorul lui Watford, cu care mai are contract până în vara anului 2019. El a fost împrumutat în prima parte a sezonului la Deportivo La Coruna, apoi, din această iarnă, la Nottingham Forest, până la finalul campioantului în curs.

Şansele românului de a reveni pe Vicarage Road şi de a rămâne în lot sunt mici, după ce Watford a obţinut de curând transferul portarului de 19 ani Pontus Dahlberg. Suedezul a rămas la IFK Goteborg până în vară, când va trece la Watford.

Cu patru meciuri înaintea finalului sezonului din liga a doua engleză, Nottingham Forest ocupă locul 17 în clasament, cu 49 de puncte, la nouă puncte de Barnsley, de pe locul 22, primul retrogradabil.

Afla mai multe despre: pantilimonnottinghamwatford 

viewscnt
Articole similare