Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Paolo Maldini decide: 3 antrenori pe lista lui AC Milan. Cine este favorit să-l înlocuiască pe Gattuso

Paolo Maldini decide: 3 antrenori pe lista lui AC Milan. Cine este favorit să-l înlocuiască pe Gattusogalerie foto

AC Milan

Comentarii

Legendarul Paolo Maldini a fost numit în funcţia de director tehnic la AC Milan. El va decide viitorul antrenor al echipei.

În vârstă de 50 de ani, Paolo Maldini a jucat 902 meciuri în toate competiţiile pentru AC Milan şi a câştigat 26 de trofee. În 419 partide, el a fost căpitanul echipei milaneze. Acum, va avea putere de decizie în club şi, foarte probabil, va alege noul antrenor al echipei. Italienii anunţă că Milan are trei variante în acest moment.

1. Simone Inzaghi

Actualul tehnician de la Lazio pare favorit să antreneze AC Milan din sezonul viitor. Vehiculat şi pe banca lui Juventus, Inzaghi s-ar putea îndrepta spre San Siro. Stilul său de joc place milanezilor, iar felul în care a reuşit s-o transforme pe Lazio a trezit admiraţie în fotbalul italian.

A câştigat recent Cupa Italiei cu Lazio Roma şi ar putea sosi la Milanello însoţit de Ciro Immobile, un atacant pe care Milan ar dori să-l aducă lângă Piatek.

2. Marc van Bommel

Fost jucător la AC Milan în sezonul 2011-2012, olandezul în vârstă de 42 de ani este prezentat de Sports Mediaset drept o soluţie pentru banca nerrazurilor.

Van Bommel a lăsat o impresie excelentă la PSV Eindhoven, formaţie cu care a pierdut doar 8 din cele 45 de meciuri pe care le-a avut ca antrenor. Are un procentaj de victorii de 64.44% şi pare una dintre ţintele lui Ivan Gazidis.

3. Nuno Espirito Santo

Presa italiană susţine că Jorge Mendes l-ar fi propus pe Nuno Espirito Santo la Milan. Informaţia se leagă de faptul că impresarul portughez ar dori să-şi crească influenţa în fotbalul italian. Espirito Santo a făcut miracole la Wolves, formaţie pe care o pregăteşte de doi ani de zile.

A câştigat 54 din cele 98 de meciuri susţinute pe banca englezilor cu care a reuşit să promoveze în Premier League sezonul trecut. ”Doctor în fotbal” din acest an, după ce a obţinut o diplomă de licenţă în Anglia, Nuno le-a mai pregătit în cariera sa pe Rio Ave, Valencia şi FC Porto.

Italienii vehiculează şi alte nume pentru banca milanezilor. Printre ei, Arsene Wenger (liber de contract), Leonardo Jardim (AS Monaco) sau Roberto Donadoni.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: simone inzaghiac milanmarc van bommelnuno 

viewscnt
Articole similare