Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Papură, înainte de meciul direct cu FC Argeş: „Trebuie să te mulţumeşti la fiecare partidă cu ce poţi scoate!”

Papură, înainte de meciul direct cu FC Argeş: „Trebuie să te mulţumeşti la fiecare partidă cu ce poţi scoate!”

Superliga

Comentarii

Corneliu Papură, antrenorul echipei Universitatea Craiova, a prefaţat meciul cu FC Argeş, programat mâine, de la ora 20:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Papură a afirmat că se aşteaptă la un joc dificil. Consideră însă că elevii săi îl pot obţine un rezultat favorabil dacă vor fi concentraţi.

Un meci dificil împotriva unei echipe care vine cu foarte mare încredere. A avut un rezultat pozitiv în ultima etapă împotriva FCSB. Cred că dacă ne vom concentra, vom reuşi să învingem. Cred că ne trebuie şi puţină şansă, concentrare pe faza de atac, pentru că am avut situaţii bune de a înscrie, dar le-am irosit. În momentul în care vom fi concentraţi în faza de finalizare, vom reuşi să câştigăm. Nu cred că a jocul a fost cel care a suferit în etapele trecute. Mă gândesc, aici la primele reprize pe care le-am făcut cu Viitorul, cu Voluntari. Sper să avem acelaşi potenţial pe tot parcurusl meciului, să creăm ocazii, aşa cum ne-am creat în prima repriză la meciul cu Voluntari”, a declarat tehnicianul oltenilor.
Fiecare meci ne gândim doar să îl câştigăm, acum ne gândim ce se poate întâmpla. într-un meci sunt multe necunoscute, noi facem tot posibilul pentru a câştiga. Am pierdut un singur meci. Într-adevăr puteam să facem mult mai multe puncte.. Depinde din ce parte a paharului priveşti. Trebuie să te mulţumeşti la fiecare meci cu ce poţi scoate. De exemplu la meciul cu Voluntari un egal a fost nemeritat”, a mai adăugat Papură.

Întrebat dacă a fost deranjat de faptul că Mariuş Şumudică a declarat că a discutat cu patronul Mihai Rotaru despre preluarea conducerii tehnice a echipei, Papură a răspuns tăios: „Spre ruşinea mea, nu citesc ce spune Şumudică!”.


Craiova a ajuns la cinci egaluri consecutive în Liga 1 şi este pe locul trei, cu 36 de puncte.

 

Afla mai multe despre: corneliu papură 

viewscnt
Articole similare