Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Papură nu-şi explică eliminarea: ”Măsură prea dură în raport cu faza!” Ce a spus despre prestaţia echipei sale

Papură nu-şi explică eliminarea: ”Măsură prea dură în raport cu faza!” Ce a spus despre prestaţia echipei sale
Comentarii

Corneliu Papură s-a arătat dezamăgit de eliminarea din partida CFR Cluj - U Craiova. Cele două formaţii au terminat la egalitate, 0-0.

CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat marţi, pe teren propriu, cu CS Universitatea Craiova, în etapa a XV-a a Ligii I. Aceasta a fost ultima partidă a anului în primul eşalon.

La finalul meciului, antrenorul Corneliu Papură a explicat: ”Am avut ocaziile cele mai mari cred că am avut şi un gol valabil pe final nu pot să fiu mulţumit de rezultat în momentul în care avem astfel de situaţii e nedrept. Acum am arătat caracter am demonstrat că suntem o echipă puternică şi ne putem mobiliza în momente grele”

Papură a fost eliminat în acest meci: ”Asta nu ştiu, i-am atras atenţia că a fost gol, şi atâta tot şi a venit şi mi-a dat al doilea galben cred că este o măsură prea dură în raport cu faza pe care a făcut-o” a mărturisit tehnicianul Craiovei.

Craiova şi CFR au terminat la egalitate, 0-0, în meciul care a închis anul în Liga 1. FCSB a terminat turul campionatului pe primul loc, cu 34 de puncte, echipă urmată de U Craiova, cu 32 de puncte, şi de CFR Cluj, cu 31 de puncte.

Afla mai multe despre: corneliu papură 

viewscnt
Articole similare