Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Pariază pe telefon”, cele mai bune ponturi pentru un bilet verde

”Pariază pe telefon”, cele mai bune ponturi pentru un bilet verde

Ponturi pariuri

Comentarii

Vrei să fii la curent cu cele mai bune cote oferite de Superbet? ”Pariază pe telefon” este emisiunea care îţi oferă rapid cele mai inspirate ponturi ale săptămânii.

 
Eşti pasionat de fotbal şi îţi place să pariezi? Atunci emisiunea ”Pariază pe telefon” va deveni sursa ta de inspiraţie. În fiecare săptămână, Basarab Panduru îţi pregăteşte trei bilete cu cele mai bune cote de la Superbet. Vei avea trei rubrici cu meciuri bine analizate de Panduru: rubrica ”Soliştii”, ”Peste 2.5 goluri” şi la final, biletul suprem, intitulat ”Nebunie mondială”. După cum îi spune şi numele, va fi un bilet cu o cotă extrem de mare, mai exact 1.000! 

”Soliştii” lui Panduru

Săptămâna aceasta, Panduru a ales 6 meciuri pentru rubrica Solişti. Cea mai mare cotă este de 1.75, pentru o victorie a lui Beşiktaş pe terenul echipei antrenate de Adrian Mutu, Neftchi Baku. Turcii au eliminat-o pe Tirana, în turul doi preliminar al Conference League, cu scorul general de 5-1.

În schimb, azerii lui Mutu au trecut de Zeljeznicar, după o remiză şi o victorie. Mutu a început campionatul cu o înfrângere, 0-1 în deplasare la Kapaz.

Pe biletul de solişti urmează 5 meciuri în care, de data aceasta, gazdele pornesc cu prima şansă. Panduru mizează pe victoria lui Lech Poznan cu Spartak Trnava, cotă 1.55. Polonezii au eliminat-o pe Kauno Zalgiris, scor 5-2 la general, iar în campionat au jucat deja trei meciuri şi au două victorii şi un egal.

În turul precedent al Conference League, Spartak Trnava părea că o să aibă emoţii cu letonii de la Auda, după 1-1 în deplasare. Returul din Slovacia a fost însă la discreţia celor de la Spartak Trnava, care au câştigat cu 4-1.

Fenerbahce este favorită clară cu Maribor: are cotă 1.38 la victorie, în timp ce slovenii au 12.50 pentru un succes la Istanbul. De altfel, Fenerbahce nu a avut nicio emoţie în turul precedent din Conference League: a zdrobit-o pe Zimbru cu 9-0 la general.

Maribor a avut de trecut două tururi, ca să ajungă să se dueleze cu Fenerbahce. Birkirkara şi Differdange au fost adversarele de până acum. Maribor s-a chinuit cu amândouă. A fost 1-1 şi 2-1 cu maltezii şi 1-1 şi 4-3, după prelungiri, cu echipa din Luxemburg.

Pe biletul lui Panduru este şi victoria lui Ballkani cu Lincoln Red Imps, care are cotă 1.36. Kosovarii au început sezonul în preliminariile Ligii Campionilor, unde au fost eliminaţi de Ludogoreţ. Deşi câştigase manşa tur cu 2-0, Ballkani a pierdut categoric returul din Bulgaria, 0-4.

A urmat dubla manşă cu Larne, în care Ballkani nu a avut nicio emoţie. A fost 3-0 şi 4-1 pentru kosovari. În ceea ce o priveşte pe Lincoln, aceasta a fost eliminată din preliminariile UCL de Qarabag.

De altfel, campioana Azerbaidjanului nu lipseşte de pe biletul lui Panduru. După ce a fost eliminată din Liga Campionilor de Rakow, Qarabag a ajuns în preliminariile Europa League, unde o întâlneşte pe Helsinki. Superbet le-a oferit azerilor cotă 1.36 la o victorie cu finlandezii.

Ultimul meci pe bilet este Rapid Viena - Debrecen. Austriecii au cotă 1.70 la victorie, după un început bun de sezon. Au două victorii şi o remiză, în campionat şi în Cupă, şi au marcat nu mai puţin de 12 goluri.

Maghiarii au jucat deja un tur în Conference League, 1-0 şi 2-2, după penalty-uri, cu Alashkert, şi un singur meci în campionat, câştigat fără probleme, 3-1, cu Mezokovesd.

Biletul ”Solişti”:

  • Neftchi Baku - Beşiktaş - 2 - 1.75
  • Lech Poznan - Spartak Trnava -1- 1.55
  • Fenerbahce - Maribor - 1 - 1.38
  • Ballkani - Lincoln Red Imps - 1 - 1.36
  • Qarabag - Helsinki - 1 - 1.36
  • Rapid Viena - Debrecen - 1 - 1.70

Ploaie de goluri pe cel mai tare bilet

Aveţi cote bune şi dacă vreţi să pariaţi pe numărul de goluri. Panduru a ales cele mai ofertante 6 meciuri, la care aveţi două variante de câştig: fie se dau cel puţin 3 goluri, fie marchează ambele echipe.
 
Superbet oferă cotă 1.65 că se vor marca peste 2.5 goluri sau că ambele echipe vor înscrie în Aris - Dinamo Kiev. Grecii au jucat un tur în Conference League, cu Ararat-Armenia. A fost 1-1 şi 1-0. De partea cealaltă, Dinamo Kiev a evoluat doar în campionatul Ucrainei în acest sezon. Două meciuri, două victorii categorice, cu multe goluri marcate: 4-1 şi 4-2.
 
Este cotă bună, 1.50, şi dacă pariaţi GG sau peste 2.5 goluri la Hajduk Split şi echipa lui Răzvan Lucescu, PAOK. Croaţii au câştigat primele două meciuri din campionat, cu 3 goluri marcate şi unul primit. PAOK a jucat deja în Conference şi a făcut-o cu brio. După 0-0 în prima manşă cu Beitar Ierusalim, jucătorii lui Răzvan Lucescu au câştigat cu 4-1.
 
Şi echipa care a eliminat-o pe CFR Cluj, Adana, este pe biletul ”Peste 2.5 goluri”. Turcii joacă acasă cu croaţii de la Osijek, iar Superbet oferă cotă 1.47 pentru cel puţin trei goluri marcate sau goluri din partea ambelor echipe. Adana i-a dat trei goluri CFR-ului, la fel ca şi Osijek, care a eliminat-o pe Zalaegerszeg.
 
Slavia Praga şi Dnepr se întâlnesc în preliminariile Europa League, iar Superbet are cotă 1.45 că se vor marca peste 2.5 goluri sau că vor înscrie ambele echipe. Cehii au început în forţă noul sezon: au câştigat primele trei etape, în care au marcat 7 goluri.
 
Dnepr a fost eliminată din preliminariile UCL de Panathinaikos, dar a marcat 3 goluri în cele două meciuri. Ce-i drept, a primit 5. În campionat, a câştigat primul meci, 2-1 cu Zhytomyr.
 
1.45 este şi cota pentru cel puţin 3 goluri sau GG în meciul Legia Varşovia - Austria Viena. Alegere inspirată, dacă ţinem cont de faptul că ambele echipe marchează destul de multe goluri.
 
Polonezii au marcat 12 goluri în cele cinci meciuri jucate în acest sezon, în toate competiţiile. Nici Austria Viena nu e mai prejos: tot 12 goluri a înscris în cinci partide. Într-un singur meci nu a marcat deloc, dar a primit trei.
 
Panduru a ales şi meciul dintre Gent şi Pogon, ca unul cu multe goluri: cotă este de 1.38 că se dau peste 2.5 goluri sau că ambele echipe marchează. Belgienii au spulberat-o pe ZIlina în turul precedent din Conference League. Gent a câştigat cu 5-1 şi 5-2 în faţa slovacilor.
 

Biletul ”Peste 2.5 goluri”:

  • Slavia Praga - Dnepr - GG sau peste 2.5 goluri - 1.45
  • Adana Demirspor - Osijek - GG sau peste 2.5 goluri - 1.47
  • Aris - Dinamo Kiev - GG sau peste 2.5 goluri - 1.65
  • Legia Varşovia - Austria Viena - GG sau peste 2.5 goluri - 1.45
  • Gent - Pogon - GG sau peste 2.5 goluri - 1.38
  • Hajduk Split - PAOK - GG sau peste 2.5 goluri - 1.50

”Nebunie mondială”, cel mai nebun bilet al săptămânii

Ultima rubrică de la ”Pariază pe telefon” este o adevărată nebunie. În această săptămână, Basarab Panduru a ajuns la fabuloasa cotă de 1.100! Sunt zece meciuri pe bilet, care mai de care mai ofertante.
 
Nu vă speriaţi! Cotele sunt destul de realiste. Cea mai mare este de 2.30 pentru GG şi peste 2.5 la Slavia Praga - Dnepr. Acelaşi pariu are cotă 2.20 la meciurile Omonia Nicosia - Midtjylland şi Rangers - Servette. Ciprioţii au dat 7 goluri în turul precedent, cu Gabala, în timp ce Midtjylland a avut nevoie de prelungiri ca să o elimine pe Niedercorn.
 
A fost 2-0 pentru danezi în tur şi 2-1 în retur, pentru echipa din Luxemburg. În campionat, Midtjylland are două victorii şi un eşec, cu patru goluri marcate şi patru primite.
 
De pe biletul lui Panduru nu puteau lipsi Legia Varşovia - Austria Viena şi Gent - Pogon, meciurile care au cote bune şi pe biletul ”Peste 2.5 goluri”. Fiind echipe care marchează mult, merită să ţineţi cont de ele şi pentru biletul ”Nebunie mondială”. Ambele partide au cotă 2.10 la GG şi cel puţin trei goluri marcate.
 
Tobol e favorită cu Derry City, după ce a eliminat-o pe Basel în turul precedent. Echipa din Irlanda de Nord s-a chinuit cu finlandezii de la KuPS, 2-1 şi 3-3. Panduru a ales tot 1 solist şi la meciul Celje - Neman Grodno. Slovenii au trecut de Guimaraes, după ce au pierdut prima manşă cu 3-4. În Portugalia au câştigat cu 2-0, după penalty-uri.
 
Neman a jucat deja două tururi în Conference League. Prima dată a eliminat-o pe Vaduz, iar apoi a trecut de Balzan, din Malta.
 
Cote bune sunt şi la două meciuri din preliminariile Ligii Campionilor. Panathinaikos - Marseille este meciul în care, fără îndoială, pot marca ambele echipe. Dacă se va întâmpla acest lucru, primiţi cotă 1.90. Ţineţi cont că grecii au marcat cinci goluri cu Dnepr, în turul precedent al competiţiei. Marseille nu a jucat încă niciun meci oficial în noul sezon.
 
Biletul ”Nebunie Mondială”:
  • Slavia Praga - Dnepr - GG & peste 2.5 goluri - 2.30
  • Omonia Nicosia - Midtjylland - GG & peste 2.5 goluri - 2.20
  • Rangers - Servette - GG & peste 2.5 goluri - 2.20
  • Gent - Pogon - GG & peste 2.5 goluri - 2.10
  • Legia Varşovia - Austria Viena - GG & peste 2.5 goluri - 2.10
  • Celje - Neman Grodno - 1 - 1.95
  • Panathinaikos - Marseille - GG - 1.90
  • Rosenborg - Hearts - GG - 1.80
  • Tobol Kostanay - Derry City - 1 - 1.75
  • Rapid Viena - Debrecen - peste 2.5 goluri - 1.75

Afla mai multe despre: bilete pariurisuperbetponturi pariuripariuri 

viewscnt
Articole similare