Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Pariază pe telefon”, cele mai bune ponturi pentru un bilet verde

”Pariază pe telefon”, cele mai bune ponturi pentru un bilet verde

Pariuri sportive

Comentarii

Avem din nou cele mai tari ponturi la Superbet! Panduru v-a pregătit şi în această săptămână la ”Pariază pe telefon” trei variante de bilete cu şanse reale de câştig.

Dacă îţi place să pariezi responsabil şi vrei o sursă de inspiraţie, nu rata nici în această săptămână emisiunea ”Pariază pe telefon”. Pandi a analizat oferta de meciuri din week-end şi a ales cele mai bune cote de la Superbet. ”Soliştii”, ”Peste 2.5 goluri” şi ”Nebunie mondială” sunt cele trei bilete recomandate de Panduru.

”Soliştii”

Pentru cei care vor să parieze simplu, doar pe victorii, ”Soliştii” reprezintă cea mai bună soluţie. Pandi a ales 6 meciuri, din cele mai tari campionate ale Europei. Cea mai mare cotă de pe bilet, 1.95, o are Juventus, pentru o victorie pe terenul lui Sassuolo.

Trupa lui Allegri este neînvinsă în primele 4 etape din Serie A, cu al doilea cel mai bun golaveraj, după Inter. De partea cealaltă, Sassuolo este fix deasupra locurilor retrogradabile, cu o singură victorie şi trei înfrângeri.

Cotă bună are şi o victorie a lui Galatasaray în deplasare la Başakşehir. Galata nu a mai pierdut un meci oficial din aprilie, iar acum e pe locul doi, după Fenerbahce. În schimb, Başakşehir se zbate în zona fierbinte a clasamentului în Turcia.

Pe biletul lui Pandi sunt şi două meciuri din Premier League, Sheffield Utd - Newcastle şi Brighton - Bournemouth. Pentru prima partidă, Panduru a mers pe victoria lui Newcastle, cotă 1.47, în timp ce un eventual succes al lui Brighton are cotă 1.38 la Superbet.

Empoli - Inter şi Stuttgart - Darmstadt sunt meciurile care completează biletul ales de Pandi.

”Peste 2.5 goluri”

În cazul în care mergeţi pe varianta cu goluri multe, Pandi are câteva recomandări cu cote greu de refuzat. Şi pe acest bilet aveţi tot 6 meciuri, bineînţeles toate cu opţiunea de cel puţin trei goluri marcate. 1.57 este cea mai mare cotă de pe bilet, la meciul dintre Barcelona şi Celta. Catalanii au cel mai bun atac din La Liga, cu 13 goluri marcate în 5 meciuri.

Cotă bună la Superbet are şi Arsenal – Tottenham, 1.50. Cele două sunt la egalitate de puncte, 13, după 5 etape în Premier League. 13 goluri a marcat Tottenham până acum, în timp ce Arsenal a înscris de 9 ori.

Rămânem în Premier League, de unde Pandi a ales încă un meci în care se anunţă multe goluri. Este vorba despre Liverpool - West Ham. Cotă 1.42 oferă Superbet, pentru opţiunea de cel puţin 3 goluri marcate. Ţineţi cont că Liverpool a înscris 12 goluri în 5 meciuri, în timp ce adversara ei a bifat 10 reuşite.

Acestea sunt toate meciurile pentru biletul ”Peste 2.5 goluri”:

  • Barcelona – Celta / Peste 2,5 goluri – cotă 1.57
  • Borussia Dortmund – Wolfsburg / Peste 2,5 goluri – cotă 1.42
  • Liverpool – West Ham / Peste 2,5 goluri – cotă 1.42
  • Arsenal – Tottenham / Peste 2,5 goluri – cotă 1.50
  • Leverkusen – Heidenheim / Peste 2,5 goluri – cotă 1.40
  • Manchester City – Nottingham Forest / Peste 2,5 goluri – cotă 1.40

”Nebunie Mondială”

Cea mai mare provocare a săptămânii este, ca de fiecare dată, ”Nebunia Mondială”. 10 meciuri cu cote cuprinse între 1.85 şi 2.20 v-a pregătit Pandi în această săptămână. Cota totală este una fabuloasă: 997!

Avem două meciuri cu cotă 2.20, ambele cu aceeaşi opţiune: GG şi peste 2.5 goluri. Primul este Union Berlin - Hoffenheim, din etapa a cincea din Bundesliga. 19 goluri au marcat împreună cele două echipe până acum.

Aceeaşi cotă, 2.20, la GG şi peste 2.5 goluri are şi Bologna - Napoli. Campioana din Serie A vine după o remiză chinuită cu echipa lui Drăguşin şi Puşcaş, Genoa. Rămânem în Serie A, cu un alt meci cu cotă bună. GG în Torino - AS Roma se răsplăteşte cu 2.15. Echipa lui Mourinho vine după o victorie zdrobitoare, 7-0, cu Empoli. Deşi e de-abia pe locul 12, Roma are al doilea cel mai bun atac din Serie A, 11 goluri.

2.15 este cota şi pentru GG şi peste 2.5 goluri la Sheffield Utd - Newcastle. Restul meciurilor au cote sub 2.

Iată care sunt toate meciurile şi cotele incluse pe ”Nebunie Mondială”:

  • Union Berlin - Hoffenheim - GG & peste 2.5 goluri  - cotă 2.20
  • Sassuolo - Juventus - 2 - cotă 1.95
  • Lazio - Monza - 1  - cotă 1.85
  • Arsenal - Tottenham - GG & peste 2.5 goluri  - 1.85
  • Bologna - Napoli - GG & peste 2.5 goluri  - 2.20
  • Torino - AS Roma - GG  - 2.15
  • Liverpool - West Ham - GG & peste 2.5 goluri  - 1.85
  • Monaco - Nice - GG & peste 2.5 goluri  - 1.90
  • Metz - Strasbourg - Metz câştigă oricare repriză  - 1.90
  • Sheffield Utd - Newcastle - GG & peste 2.5 goluri - 2.15

Urmăriţi în clipul de mai jos toate propunerile lui Basarab Panduru pentru această săptămână:

Afla mai multe despre: pariuripariuri sportivesuperbetponturi pariuricote pariuri 

viewscnt
Articole similare