Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pariurile de valoare: metoda după care se ghidează cei mai buni specialişti din industrie!

Pariurile de valoare: metoda după care se ghidează cei mai buni specialişti din industrie!galerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

PUBLICITATE I Nu există parior profesionist care să nu ştie pe dinafară conceptul pariurilor de valoare. Ba mai mult decât atât, există extrem de puţini tipsteri de succes care nu îşi bazează întreaga strategie pe acest principiu. În cele ce urmează vom explica ce sunt pariurile de valoarea şi ce trebuie să facă un parior pentru a le găsi cu regularitate.

 

Să începem cu începutul: Aruncarea unei monede are două rezultate posibile, şi anume aterizarea pe o parte sau pe cealaltă. Aşadar, fiecare rezultat are 50% şanse de reuşită (pentru că vorbim de monede simetrice şi nu de monede măsluite sau deteriorate), ceea ce s-ar putea traduce într-o cotă de 2.00. Cu toate acestea, dacă o casă de pariuri ne-ar oferi cote pentru un astfel de eveniment, acestea nu ar fi, de regulă, mai mari de 1.95 pentru fiecare rezultat. De ce? Ei bine, pentru că aceasta este marja de câştig practicată de operator, comisionul agenţiei sau altfel spus, modalitatea casei de a face profit.

Jucând în acest mod, pe cote mai mici decât cele reale, dacă vom paria pe termen lung, utilizând de fiecare dată aceeaşi miză fixă (la fel cum fac pariorii profesionişti), nu vom avea cum să ieşim pe plus. Totuşi, dacă speculăm diferenţele între cotele oferite de diverşi operatori putem găsi coeficienţi chiar mai mari decât ar trebui să fie în realitate, iar acest lucru defineşte un pariu de valoare. Pentru a clarifica, în exemplul nostru cu moneda, un pariu de valoare ar trebui să aibă o cotă de cel puţin 2.01 pentru unul dintre rezultate.

De aceea, pentru a putea adera la o abordare profesionistă este importantă să ne înregistrăm la cele mai bune case de pariuri în 2018, răsfoind recenziile specialiştilor în prealabil, şi să mizăm de fiecare dată acolo unde găsim cea mai mare cotă din piaţă.

Chiar dacă o bună parte dintre pasionaţii de jocuri de noroc înţeleg conceptul, numai o mică parte dintre aceştia reuşesc să-l pună în aplicare cu succes, întrucât se poticnesc la capitolul stabilirii ponturilor cu valoare. Noi însă dorim să îţi dăm câteva sugestii şi puncte de plecare care să te ajute să estimezi mai bine şansele reale ale evenimentelor sportive şi implicit să anticipezi rezultatele mai puţin obişnuite.

Găsirea pariurilor de valoare

Caută să aduni motive pentru care ar fi posibil ca echipele aflate în formă slabă, care pleacă cu şanse mici în ochii caselor de pariuri, ar putea să obţină un rezultat bun în următoarea partidă. Încearcă să culegi informaţii de orice tip, cum ar fi spre exemplu achitarea salariilor restante sau reînnoirea contractului unui jucător cheie. Totodată, încercă să înţelegi care au fost motivele pentru care s-a ajuns aici şi care este factorul determinant pentru această formă slabă, pentru că poate a fost vorba de ceva temporar, care s-a rezolvat între timp.

Anticipează direcţia în care se vor deplasa cotele. Dacă poţi să-ţi dai seama că, spre exemplu, se va paria masiv pe FCSB într-un meci cu Concordia Chiajna, aşteaptă momentul în care cota outsiderilor atinge punctul maxim înainte de a juca acest pariu. Chiar dacă mizând pe contra favoriţi vei avea un procent mai mic de pariuri câştigate, dacă speculezi momentele cheie în care cota este mai bună decât ar trebui să fie, pe termen lung vei avea de câştigat. Totuşi, asta nu înseamnă că trebuie să alegi pariurile pe outsider în mod aleatoriu, ci să te documentezi pentru a putea estima cât mai precis valoarea reală a cotelor.

Inspectează echipele care joacă astăzi şi care traversează cea mai bună formă pe acest site cu rezultate şi clasamente din fotbal live. Încearcă să găseşti informaţii care ar indica faptul că este posibil ca respectiva formaţie să nu se impună în următorul meci, fie că este vorba despre odihnirea unor titulari, o serie de accidentări, probleme financiare, certuri şi neînţelegeri interne sau pur şi simplu pentru că urmăreşti rezumatul precedentului meci jucat de echipă şi observi că rezultatul pozitiv nu a venit neapărat pe baza unui joc bun, ci mai mult a şansei sau a adversarilor slabi şi aşa mai departe.

Analizează bine câteva partide şi urmăreşte-le pe parcursul desfăşurării lor, monitorizând în acelaşi timp cotele oferite la pariuri live. Pe parcursul meciurilor se pot ivi numeroase ocazii foarte bune de a paria pe cote foarte bune, însă de multe ori noi ne grăbim şi investim în meciuri înainte ca acestea să înceapă. De exemplu, dacă obişnuieşti să pariezi des pe tipul de pariu Peste 2.5 goluri, ai face bine dacă ai aştepta desfăşurarea primelor 10-20 de minute din joc înainte de a paria, întrucât poţi prinde o cotă cu 10-15% mai bună, ceea ce înseamnă un plus de valoare.

Afla mai multe despre: pairuri sportivepublicitate 

viewscnt
Articole similare