Experiențe împreună.
You are here:

Partida amicală dintre România şi Anglia nu se va disputa pe "Anfield"! Englezii sunt în criză de soluţii

Partida amicală dintre România şi Anglia nu se va disputa pe "Anfield"! Englezii sunt în criză de soluţii

Fotbal

Comentarii

Stadionul "Anfield" nu va găzdui partida amicală dintre Anglia şi România, stabilită în vara anului 2020, înainte de Campionatul European.

Decizia a fost luată după ce Liverpool a ridicat acreditările jurnaliştilor de la publicaţia "The Sun". În consecinţă, federaţia engleză trebuie să găsească un alt stadion. Cu singuranţă acestea nu vor "Old Trafford" - unde se va disputa un alt meci în acea perioadă, nici "Etihad Stadium" - deoarece gazonul va intra în refacere, dar nici pe Wembley, deoarece se pregăteşte să organizeze meciuri de la EURO 2020 şi este protejat.

Cel mai probabil, meciul amical dintre Anglia şi România va avea loc pe St James Park, casa formaţiei din Premier League, Newcastle United, însă nu s-a ajuns la un acord, momentan. Englezii au ajuns la un acord cu Federaţia Română de Fotbal pentru 150.00 de euro, iar suporterii români vor avea la dispoziţie 10.000 de bilete.

De unde scandalul Liverpool - TheSun?

Imediat după tragedia de la Hillsborough, din 1989, unde murit 96 de oameni şi peste 700 au fost răniţi în busculada iscată, The Sun scria pe prima pagină: “The Truth” (n.r. Adevărul), iar fanii lui Liverpool erau consideraţi reponsabili de tragedia de la semifinala Cupei Angliei. Duşmănia este una istorică. Antrenorii şi managerii care au trecut pe la Liverpool au refuzat să ofere interviuri publicaţiei după evenimentele din 15 aprilie 1989.

viewscnt
Articole similare
L-a ajutat sa iasa din inchisoare dupa 23 de ani si s-a maritat cu el. Povestea fascinanta a unei...