Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pas greşit pentru liderul FC U Craiova, în Liga a II-a: 0-0, acasă, cu penultima clasată, Aerostar Bacău

Pas greşit pentru liderul FC U Craiova, în Liga a II-a: 0-0, acasă, cu penultima clasată, Aerostar Bacău

Liga 2

Comentarii

FC U Craiova a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, marţi, pe teren propriu, cu Aerostar Bacău, în etapa a X-a a Ligii I.

În urma acestui rezultat, FC U Craiova se menţine pe primul loc, cu 21 de puncte din nouă jocuri.

Pe locurile următoare se află în ordine Metaloglobus şi ASU Poli Timişoara, cu câte 19 puncte, U Cluj (9), Dunărea Călăraşi (9) şi Farul Constanţa, cu câte 17 puncte.

Aerostar Bacău ocupă locul 20, penultimul, cu patru puncte, din nouă meciuri. Ultimul loc este ocupat de Pandurii Târgu Jiu (9), cu trei puncte.


FC U Craiova - Aerostar Bacău 

Oltenii sunt lideri în clasamentul ligii secunde. Echipa patronată de Adrian Mititelu are 20 de puncte, cu unul mai mult decât ocupanta locului 2, Metaloglobus Bucureşti. Avantajul alb-albaştrilor constă şi în faptul că au două meciuri mai puţine disputat decât gruparea din Capitală.

Înaintea meciului cu Aeorstar Bacău, FC U Craiova nu a suferit nicio înfrângere. Are şase victorii şi două rezultate de egalitate. Gazdele se laudă şi cu cel mai bun atac din Liga 2, 22 de goluri marcate.

Craiovenii ar trebui să aibă o misiune uşoară în compania moldovenilor. Aerostar este pe locul 20 în Liga 2, cu doar trei puncte obţinute în cele opt etape în care au jucat. În ultima rundă, Aerostar a pierdut la Recea, scor 2-3. A fost al treilea eşec consecutiv pentru oaspeţii din această rundă ai Universităţii. În ceea ce priveşte golaverajul, trupa din Bacău a dat opt goluri şi a încasat 15.

Afla mai multe despre: aerostar bacau 

viewscnt
Articole similare