Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pas uriaş făcut de Steaua în încercarea de a reveni în prima ligă! FRF, înştiinţată "că îşi va schimba statutul pentru a promova"

Pas uriaş făcut de Steaua în încercarea de a reveni în prima ligă! FRF, înştiinţată "că îşi va schimba statutul pentru a promova"

Fotbal intern

Comentarii

CSA Steaua Bucureşti a anunţat Federaţia Română de Fotbal că îşi va schimba forma de organizare, de la club sportiv de drept public, la club sportiv de drept privat.

”Militarii” au terminat pe loc direct promovabil sezonul trecut din Liga 2, dar nu au avut drept de promovare din cauza formei de organizare a clubului din Ghencea. Deşi au fost numeroase discuţii cu potenţiali investitori, Steaua nu a reuşit să treacă la privat, lucru care i-a pus stop în încercarea de a promova.

Steaua a înştiinţat FRF că îşi ”va schimba statutul pentru a promova!

  • ”Asociaţia Steliştilor 1947” a anunţat că oficialii roş-albaştrilor au înşiinţat FRF cu privire la schimbarea formei de organizare a clubului.

”DA, Clubul Steaua a înştiinţat, în timpul regulamentar, Federaţia Română de Fotbal că îşi va schimba statutul într-o entitate de drept privat pentru a promova în Liga 1 la fotbal. Toate documentele necesare vor fi depuse de Steaua, după ce se vor finaliza discuţiile cu partenerii privaţi şi se va ajunge la o concluzie cu privire la noua formă de organizare a echipei de fotbal. 

Contrar tuturor ştirilor false apărute în mass-media, clubul Steaua îşi doreşte un partneriat privat în care rolul său va fi de a proteja marca Steaua şi a urmări performanţa. AS47 a trimis o cerere pentru a face parte dintr-o viitoare asociere, pentru a urmări şi transmite mai departe cât se poate de transparent informaţii suporterilor”, a notat AS47 pe Facebook.

Steaua va debuta în noul sezon al Ligii 2 pe terenul Chindiei, formaţia ce a retrogradat din Superligă la sfârştiul lunii mai. Meciul va avea loc pe 8 august, de la 21:00 şi va fi putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: steaua 

viewscnt
Articole similare