Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Păţaniile de Crăciun ale Nadiei Comăneci: "Am tras de o bomboană şi s-a declanşat haosul". Imagini din copilăria "Zeiţei de la Montreal"

Păţaniile de Crăciun ale Nadiei Comăneci: "Am tras de o bomboană şi s-a declanşat haosul". Imagini din copilăria "Zeiţei de la Montreal"galerie foto

Sporturi

Comentarii

Anii copilăriei sunt cei mai frumoşi, iar Sfânta Sărbătoare a Crăciunului are un farmec aparte în copilărie. Un farmec pe care nu-l vom putea uita niciodată. E perioada în care cu toţii îl aşteptam fizic pe Moş Crăciun, perioada în care ne trezeam dis-de-dimineaţă pentru a vedea ce ne-a pus Moşul sub brad.

Şi pentru Nadia Comăneci, Crăciunul petrecut în copilărie, a fost de fiecare dată unul special. O sărbătoare pigmentată însă şi cu peripeţii de neuitat. 

"La vârsta de trei ani, 'Moşul' mi-a adus în dar o carte. Asta pe lângă dulciurile vremii, pe care chiar şi Moş Crăciun le găsea foarte greu, din cauza problemelor alimentare din ţară. Când am mai crescut îmi aduc aminte că am avut parte şi de o păţanie de Crăciun.

Atrasă fiind de coloritul bomboanelor puse în brad, am tras cu putere de una dintre ele. Din acel moment am declanşat un adevărat haos în sensul că am tras cu atâta putere încât a căzut bradul peste mine", şi-a amintit, amuzată, "Zeiţa de la Montreal". 

Peste ani, odată cu trecere timpului, Nadia a fost cea care a început să ofere de Crăciun. "Acest sentiment de a fi tu în rol de Moş Crăciun este unic. Este minunat sa oferi de Crăciun. Când băieţelul meu avea doar câtiva ani ştiu că era înnebunit să-l întâlneasca pe Moş Crăciun pentru că în afara cadourilor pe care le primea de la el, Moşul îi spunea şi foarte multe poveşti", a adăugat Nadia Comăneci pentru Orange Sport.

Articol scris de Răzvan Ionaşcu

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: nadia comănecinadia comăneci crăciun 

viewscnt
Articole similare