Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patronul care-şi transformă clubul într-o forţă. Mihăilă şi Man, incluşi în planul afaceristului: "Construim o echipă puternică"

Patronul care-şi transformă clubul într-o forţă. Mihăilă şi Man, incluşi în planul afaceristului: "Construim o echipă puternică"

Stranieri

Comentarii

Patronul american al Parmei, Kyle Krause, a vorbit despre situaţia clubului, la 10 luni de când i-a preluat pe "cruciaţi". În ciuda retrogradării, el anunţă că are un proiect prin care clubul să se menţină în fruntea clasamentului din Serie A. Străinii din echipă, printre care Dennis Man şi Valentin Mihăilă, au fost lăudaţi.

Patronul Parmei, Kyle Krause, interviu în Italia despre perioada petrecută la echipă

Americanul are planuri măreţe la Parma, pe care o vrea înapoi în Serie A. Dacă proiectul făcut pe termen lung va reuşi, atunci clubul din Emilia-Romagna ar urma să devină o forţă în Italia. 

"(n.r. - Cum ai trăit retrogradarea?) A fost dificil. Dar am spus-o de la început: pentru familia mea şi pentru compania noastră, proiectul Parma este pe termen lung. Vor exista obstacole pe parcurs, dar în cele din urmă direcţia şi ambiţia cu siguranţă nu dispar" .

"Suntem optimişti şi plini de energie şi entuziasm. Construim o echipă puternică. La nivel corporativ am făcut câteva adăugiri strategice. Scopul este să creştem, să construim bazele unei companii care, atât din punct de vedere organizaţional, cât şi în domeniu, poate deveni un punct de referinţă pe termen lung şi poate ajunge să se stabilizeze în vârful fotbalului italian"a declarat patrul american al Parmei, pentru Gazzetta dello Sport. 

Conform informaţiilor jurnaliştilor italieni, Dennis Man e cotat de Parma la 25 de milioane de euro, în timp ce Valentin Mihăilă e evaluat la 20 de milioane de euro. Astfel, plecarea lor de la echipă e imposibilă, în acest moment. 

Man şi Mihăilă au un coleg legendar, Gianluigi Buffon

Înainatea noului sezon, legendarul Buffon a revenit la Parma, echipa la care s-a afirmat în fotbalul italian: "L-am cunoscut pe Buffon de pe vremea când a câştigat trofee pentru Parma. Posibilitatea de a-l aduce înapoi la locul unde şi-a început cariera este un lucru incredibil de interesant. Nu (n.r. - nu a fost greu de convins), atât noi, cât şi Gigi am vrut să se întâmple. El crede în proiectul nostru. Are o motivaţie mare şi asta îl face să devină un atlet de talie mondială. Pentru el a existat ocazia de a merge acasă. Pentru mine, scopul e că va juca un rol-cheie. Urmărindu-l jucând de-a lungul anilor, i-am admirat personalitatea, energia, conducerea şi talentul: poate este cel mai mare portar din toate timpurile. Acum s-a întors acasă: este portarul Parmei. Valorile sale, talentul său şi entuziasmul său sunt tot ceea ce căutăm. El va da o conducere crucială unei echipe cu mult talent", a adăugat Krause. 

Patronul a mai susţinut că fotbaliştii tineri l-au încântat, deşi echipa a retrogradat din Serie A: "În Serie B este foarte dificil. Vreau o Parma care are experienţă şi talent. O echipă care dă tot ce are, care joacă fotbal şi o face bine, care ştie să mă entuziasmeze pe mine şi pe fanii noştri. Important este că au talent (n.r. - străinii), personalitate şi dorinţa de a apărea pe teren. Şi că sunt gata să poarte tricoul nostru, ştiind cât de important este acesta", a mai spus Krause pentru sursa citată.

Afla mai multe despre: dennis manvalentin mihailakyle krauseparma 

viewscnt
Articole similare