Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patronul lui Gabi Tamaş, declaraţie foarte tranşantă. Ce riscă fundaşul român după ce a fost arestat în Israel

Patronul lui Gabi Tamaş, declaraţie foarte tranşantă. Ce riscă fundaşul român după ce a fost arestat în Israel

Stranieri

Comentarii

Gabi Tamaş a ajuns în arestul poliţiei israeliene după ce a fost prins conducând cu 205 km/h, sub influenţa alcoolului. Fundaşul de 35 de ani ar putea avea mari probleme şi la echipa de club.

Fostul internaţional român a ajuns la Hapoel Haifa în vara lui 2017, după ce s-a despărţit de FCSB. Atunci, Yoav Katz - patronul lui Hapoel Haifa - i-a transmis un avertisment că nu va tolera consumul excesiv de alcool. Altfel, riscă rezilierea contractului.

”Am avut o problemă similară în trecut cu un jucător căruia îi plăcea să bea şi pe care l-am dat afară. I-am impus lui Tamaş o clauză de comportament. Am vorbit cu jucătorul, credem că problemele lui au fost izolate. Totuşi, în caz de comportament nepotrivit, contractul va fi reziliat. Ne-am asigurat de tot cu o clauză. Nu există baruri în Haifa. Tamaş a fost ales de staff-ul nostru tehnic, nici nu ştiu cine ni l-a oferit”, a declarat Yoav Katz după ce l-a transferat pe Tamaş.

Gabi Tamaş s-a impus la Hapoel Haifa şi a ajuns unul dintre cei mai buni jucători din Israel, însă ultima escapadă i-ar putea fi decisivă în carieră.

Afla mai multe despre: gabi tamasyoav katz 

viewscnt
Articole similare