Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, după victoria superbă din Bulgaria: ”Iubitorii fotbalului din România pot fi mândri de Sepsi”

Patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, după victoria superbă din Bulgaria: ”Iubitorii fotbalului din România pot fi mândri de Sepsi”

Fotbal

Comentarii

Sepsi Sfântu Gheorghe a reuşit o victorie superbă, joi seară, la Sofia, contra celor de la CSKA, scor 2-0, în turul doi preliminar din Conference League, manşa tur.

Laszlo Dioszegi, după victoria de la Sofia: ”Cel mai bun meci din istoria noastră”

Patronul celor de la Sepsi, Laszlo Dioszegi, e în culmea fericirii după victoria de la Sfântu Gheorghe.

Omul de afaceri a fost impresionat de dăruire cu care jucătorii său au evoluat pe arena de la Sofia, chiar dacă bugetul echipei sale este mai mic decât al adversarei.

Da, nu contează. Am fost înjuraţi, au aruncat cu sticle înspre staff-ul nostru, dar nu mai contează. Contează că am făcut un meci extraordinar. Cel mai bun meci din istoria noastră de 12 ani. Am câştigat cu 2-0, şi asta e foarte important. Cred că toţi iubitorii fotbalului din România pot fi mândri de Sepsi OSK.

Dacă revedem filmul meciului de astăzi, cred că am fost net superiori. La posesie nu, dar la ocazii de gol da. Am avut două bare, plus minim 3-4 ocazii mari. Noi suntem o familie şi pot să spun că dorinţa de victoria contează mai mult decât banii. Au un buget dublu ei, dar n-au inima noastră.

Ieri seară am fost la dineul oficial, care se face înaintea meciurilor europene. Am vorbit cu oficialii celor de la CSKA. Noi avem 7,5 milioane, iar ei au undeva la 16 milioane. Aşa că nu întotdeauna banii contează. Sunt mândru de jucătorii mei şi de staff-ul nostru pentru că astăzi s-a văzut că i-am întrecut pe cei de la CSKA în dorinţa de a învinge, dar şi tactic.

Pot să spun că bugetul salarial nu creşte, nici nu are cum, dar contează foarte mult că suntem la al şaptelea an în Superligă. Am strâns jucătorii lângă noi şi am creat o familie. Am reuşit să ţinem jucătorii importanţi la club - Dumitrescu, Ştefănescu, Păun. Am prelungit şi cu Ştefănescu. Viitorul sună bine”

Zarurile nu sunt aruncate. Se poate întâmpla orice, dar am încredere că vom avea stadionul plin, vor veni suporterii şi cred că putem să mergem mai departe şi să aducem puncte României”, a declarat Laszlo Dioszegi, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: laszlo dioszegicska sofia - sepsi 

viewscnt
Articole similare