Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Paul Anton, greu de ţinut la Dinamo. Din ce campionate are oferte mijlocaşul: „Sunt discuţii avansate”

Paul Anton, greu de ţinut la Dinamo. Din ce campionate are oferte mijlocaşul: „Sunt discuţii avansate”

Superliga

Comentarii

Paul Anton (30 de ani) poate pleca de la Dinamo în această vară.

Unul dintre jucatorii care au contribuit decisiv la salvarea lui Dinamo in acest sezon, Anton are oferte din Polonia şi din Rusia.

Desi mai are un an de contract cu Dinamo, Anton ar putea pleca de la club, anunţul a fost făcut chiar azi de Mario Nicolae, managerul din „Ştefan cel Mare”.

„Programul DDB a adunat şi adună foarte mulţi bani, sunt sponsori care sunt lângă echipă, oameni de afaceri care nu vor să iasă în faţă, dar nu vor să iasă în faţă. 

Vom primi şi drepturile TV şi poate vom obţine şi bani din vânzarea unor jucători. Paul Anton e greu de ţinut, dar să sperăm că vor mai veni oferte. Sunt discuţii avansate cu echipe din Polonia şi Rusia, să vedem dacă ajunge la un consens. Deocamdată, sunt discuţii, se cer referinţe”, a declarat managerul lui Dinamo, Mario Nicolae.

Adus liber de contract de la KS Samara în octombrie, Paul Anton a străns 35 de meciuri pentru Dinamo în acest sezon şi a reuşit să înscrie 7 goluri. 

  • 1.1 milioane de euro este cota mijlocaşului conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Clubul din „Ştefan cel Mare” se află într-o situaţie complicată în ceea ce priveşte posibilitatea de a transfera jucători. Dinamo are o interdicţie primită de la FIFA din cauza datoriei către Isma Lopez, decizie pe care clubul a atacat-o la TAS.

Afla mai multe despre: dinamopaul anton 

viewscnt
Articole similare