Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Paul Anton nu mai acceptă situaţia de la Dinamo."Nu se poate continua aşa e o bătaie de joc ceea ce trăim noi"

Paul Anton nu mai acceptă situaţia de la Dinamo."Nu se poate continua aşa e o bătaie de joc ceea ce trăim noi"

Dinamo București

Comentarii

Paul Anton a vorbit după meciul câştigat de Dinamo în faţa celor de la Hermannstadt (0-2), despre problemele de la clubul din Ştefan cel Mare.

Paul Anton nu mai acceptă situaţia de la Dinamo

După meciul câştigat de Dinamo în faţa celor de la Hermannstadt (0-2), Paul Anton a vorbit despre situaţia de la clubul din Ştefan cel Mare şi despre faptul că acesta nu mai suportă ceea ce se întâmplă.

"Mă bucur că am reuşit să avem o prestaţie bună, să profităm de şansele avute să înscrie repede, practic să ne facem meciul mai uşor. Situaţia e foarte grea pentru că lucrurile sunt foarte confuze. Am vrut să tragem şi un semnal de alarmă cu acel protest pentru că nu se poate continua aşa. Acţionarii majoritari trebuie să înţeleagă că nu pot să îşi bată joc de noi la infinit.

"Trebuie să ia o decizie şi dacă nu pot să respecte contractele pe care le-au semnat şi să susţină clubul, atunci să facă un pas în spate şi să dea acţiunile altora care îşi doresc şi iubesc clubul cu adevărat. Sunt aici, până în ultima zi cât voi îmbraca acest tricou voi da 1000% indifeerent de problemele care există.

"Chiar dacă am arătat devotament şi iubire faţă de acest club totul are o limită şi problema e că se apropie această limită la toată lumea. Nu se poate continua aşa e o bătaie de joc ceea ce trăim noi.", a spus Anon după meci.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare