Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Paul Gascoigne a scăpat de patima alcoolului! Metoda mai puţin ortodoxă care l-a ajutat: "Am investit 20.000 de euro, mă consider expert în dezalcoolizare!"

Paul Gascoigne a scăpat de patima alcoolului! Metoda mai puţin ortodoxă care l-a ajutat: "Am investit 20.000 de euro, mă consider expert în dezalcoolizare!"
Comentarii

Paul Gascoigne (52 de ani) a câştigat lupta cu alcoolul! Fostul atacant a dezvăluit că şi-a făcut o operaţie "mai puţin ortodoxă" care îl ajută să nu mai bea atât de mult. Englezul se consideră expert în dezalcoolizare.

Alcoolul l-a transformat pe Gascoigne de-a lungul anilor, iar acesta a vrut să iasă din această situaţie. Eroul Angliei de la Euro 1996, Gascoigne a găsit o soluţie tocmai în Australia. A mers la antipozi şi s-a operat, iar medicii i-au cusut nişte pastile în stomac. Acestea îl ajută pe Paul Gascoigne să nu mai depăşească măsură atunci când bea cu prietenii.

Dezvăluirea a fost făcută chiar de fostul atacant. "Am fost în Australia şi am cheltuit 20.000 de lire sterline pentru o operaţie mai puţin ortodoxă! Practic, mi-au cusut în stomac nişte capsule care provoacă o senzaţie de greaţă când depăşeşti măsura. Adică pot să beau o bere sau un pahar de vin cu prietenii, dar nu mai mult. Dacă întreci limita, efectele sunt greu de descris, nu le uiţi prea repede. Eu voiam mereu să mă îmbăt, iar uneori 50 de pahare nu erau suficiente!”, a povestit fostul internaţional englez.

"Unii sunt experţi în vinuri, eu mă consider expert în dezalcoolizare!"

După ce a pus ghetele-n cui, Gascoigne a avut mari probleme din cauza alcoolismului. A fost internat de nenumărate ori la dezalcoolizare, a dat faliment, a crezut că este reabilitat ca până la urmă să cadă din nou în patima băuturii. Au apărut şi alte probleme - în 2008, tatăl lui Gascoigne a dezvăluit că fiul său consumă şi cocaină, iar recent a fost arestat pentru asalt sexual în 2018.

"Acum pot să trec pe lângă rafturile de băutură din supermarket, iar mâna mea nu se mai îndreaptă automat spre sticle. Pot să rezist tentaţiei! Dacă unii sunt experţi în vinuri, eu mă consider expert în dezalcoolizare. Am încercat orice, siropuri, laxative, medicamente, dar acum mă simt bine", a mai spus Gascoigne.

Afla mai multe despre: paul gascoignealcooloperatie 

viewscnt
Articole similare