Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Paul Pîrvulescu îşi ia la reverede de la Clinceni! Reacţie dură după ultimul meci: ”Conducerea îmi înjură familia”

Paul Pîrvulescu îşi ia la reverede de la Clinceni! Reacţie dură după ultimul meci: ”Conducerea îmi înjură familia”

Academica Clinceni

Comentarii

CS Mioveni a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-1), echipa Academica Clinceni, din etapa a XXII-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

Paul Pîrvulescu îşi ia la reverede de la Clinceni! Reacţie dură după ultimul meci: ”Conducerea îmi înjură familia”

Academica Clinceni se apropie de dezastru. Anul a început cum nu se putea mai prost pentru ilfoveni. Mai mulţi jucători importanţi s-au despărţit de clubul, iar azi a venit şi prima înfrângere din an.

Echipa ilfoveană se află pe ultimul loc în clasamentul Ligii 1, dar speră într-o minune: vor să se salveze de la retrogradare.

Paul Pîrvulescu, jucătorul echipei Academica Clinceni, şi-a anunţat, azi, plecarea de la echipă şi a lansat o serie de atacuri la adresa conducerii.

”Având în vedere că am primit doar 3 goluri cu echipe pe care am aliniat-o astăzi, cred că ne-am decurcat onorabil. Nu am mai jucat până acum fundaş central, a fost şi pentru mine o surpriză, nu am avut de ales.  

A fost ultimul meci pentru mine, începând de mâine nu o să mai fiu pentru că s-au întâmplat foarte multe lucruri. Mă despart destul de greu, au fost 3 ani şi o lună senzaţionali pentru mine. 

Sunt unii oameni în conducerea clubului, mi-e foarte greu să vorbesc, dar atât timp cât nu îţi respecţi jucătorii, în special pe mine, vorbesc aici despre domnul preşedinte (n.r. Iulian Stoica), care nu ratează nicio ocazie de a mă jigni, de a mă înjura, atât pe mine, cât şi pe familia mea... nu ştiu ce am făcut. Dacă ar fi să ne luăm după domnul preşedinte ai doar obligaţii nu şi drepturi”, a declarat Paul Pîrvulescu după meci. 

Au evoluat următoarele echipe:

CS Mioveni:  Ducan – Oancea (Voinea ’77), Al. Iacob, Scarlatache, Garutti, Şerbănică (Burnea ‘76) – Dumitriu (Toma ’64), Vereş - Rădescu, Buziuc (Coşereanu ’76), Sanoh (Raicea ’84). Antrenor Alexandru Pelici;

Academica: Ureche - I. Ştefan, P. Pîrvulescu, Sterian - C. Ioniţă (William ’70), R. Ion, Obedeanu (Melniciuc ’84), Longher (Dima ’70) - V. Dumitrache, Vellios, Goma (Lis ’59). Antrenor Adrian Falub.

Afla mai multe despre: academica clincenipaul pîrvulescu 

viewscnt
Articole similare