Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Paul Pogba pleacă de la Manchester United. Mino Raiola confirmă: "El este nefericit la Man United"

Paul Pogba pleacă de la Manchester United. Mino Raiola confirmă: "El este nefericit la Man United"
Comentarii

Mino Raiola confirmă faptul că Pogba este nefericit la Manchester United şi că cel mai probabil, în vară francezul va pleca de pe Old Trafford.

Mino Raiola a confirmat faptul că Paul Pogba pleacă de la Manchester United

Paul Pogba (27 de ani) este foarte aproape de a pleca de la Manchester United. Francezul nu este preferatul lui Solskjaer, în acest sezon. Pogba a marcat un gol în doar 8 meciuri din acest sezon pentru United şi a fost titular doar în 5 dintre acestea. 

Despre situaţia lui Pogba a vorbit Mino Raiola pentru Tuttosport. Impresarul italian este recunoscut pentru declaraţiile importante pe care le face în legătură cu jucătorii săi. Raiola este supărat pe situaţia pe care Paul o are la clubul de pe Old Trafford. 

"Pot spune că s-a terminat pentru Pogba la Manchester United.", a declarat Mino Raiola

Paul Pogba mai are contract cu Manchester United până în iunie 2022. Cu toate astea Raiola îl îndeamnă pe francez să se despartă de "diavolii roşii".

"(El) este nefericit la Man Utd, nu poate să se exprime aşa cum vrea...Trebuie să schimbe echipa.", a mai spus impresarul italian.

Paul Pogba a câştigat alături de Manchester, Campionatul, două Cupe ale Ligii şi Europa League. Francezul a marcat 34 de goluri şi a oferit 35 de assist-uri pentru United, în 177 de partide. Paul ar urma să se despartă de echipa de pe Old Trafford pentru a doua oară în cariera sa. Pogba este cotat la 80 milioane de euro, conform transfermarkt.

Afla mai multe despre: manchester united mino raiola paul pogba 

viewscnt
Articole similare