Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Paul Pogba, principala ţintă pentru Juventus! Manchester United i-a stabilit preţul. Cât trebuie să plătească "Bătrâna doamnă"

Paul Pogba, principala ţintă pentru Juventus! Manchester United i-a stabilit preţul. Cât trebuie să plătească "Bătrâna doamnă"

Manchester United

Comentarii

Paul Pogba (27 de ani) este următorul superstar pe care îl doreşte Juventus. În fapt, în cazul francezului ar fi vorba de o revenire.

Fracenzul deja are un istoric lung de conflicte cu cei de la Manchester United şi chiar dacă lucrurile s-au mai liniştit după plecarea de la echipă a lui Jose Mourinho, sezonul actual al lui Pogba a fost compromis din cauza accidentărilor. El a jucat doar opt meciuri. 

În ciuda acestui lucru, Pogba a rămas pe lista de transferuri a celor de la Real Madrid şi Juventus Torino. La Madrid, este dorit de Zidane, în timp ce oficialii "bătrânei doamne" se gândesc la readucerea lui Pogba încă din momentul în care acesta a fost vândut la Torino. 

United are însă o opţiune de prelungire a contractului, scadent în 2021, pe care o poate activa oricând şi cel mai probabil aşa se va întâmpla. În contextul crizei actuale din fotbal, suma de 100 de milioane de euro, cerută de Manchester United pentru Pogba ar reprezenta un efort destul de mare, pentru orice club. Juventus a pregătit deja banii, potrivit calciomercato.com, însă problema rămâne salariul anual al lui Pogba, care câştigă 14 milioane de euro în Anglia, salariul pe care nu îl poate avea la Torino. 

Afla mai multe despre: paul pogbatransfer pogbajuventus 

viewscnt
Articole similare