Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Paulo Vinicius este dorit de Gigi Becali la FCSB. Fundaşul celor de la CFR Cluj vorbeşte despre ce vrea să facă în viitor, dar şi despre momentul în care se va retrage

Paulo Vinicius este dorit de Gigi Becali la FCSB. Fundaşul celor de la CFR Cluj vorbeşte despre ce vrea să facă în viitor, dar şi despre momentul în care se va retrage

Fotbal intern

Comentarii

Paulo Vinicius vorbeşte despre faptul că este dorit de Gigi Becali la FCSB, dar şi despre planurile sale de viitor şi cele legate de retragere.

Vinicius este dorit la FCSB

Anul acesta a pornit un zvon în care Vinicus era unul dintre favoriţi, să completeze defensiva celor de la FCSB. Despre asta, dar şi despre planurile de viitor ale sale, a vorbit Vinicius pentru GSP.ro.

Despre transferul la FCSB, fundaşul brazilian susţine că ştia doar de dorinţa lui Gigi Becali ca el să meargă acolo, dar nu a fost niciodată contactat legat de un posibil transfer. Fundaşul brazilian a mai menţionat şi că mai poate juca pentru încă două sezoane, iar alte decizii legate de viitorul său le va lua pe parcurs.

"Doar presa a vehiculat discuţii legate de faptul că FCSB e interesată de mine. Am văzut la vremea respectivă şi declaraţiile lui Gigi Becali. Dar la mine n-a ajuns absolut nimic. Sunt în continuare la CFR şi-mi văd de treabă.

A fost într-adevăr o mică problemă. N-am fost fericit atunci, mă consideram unul dintre jucătorii importanţi ai lui CFR. Dar am discutat cazul cu clubul, cu antrenorul, individual, şi am rezolvat situaţia.

Aş putea să mai joc liniştit încă doi ani. Şi o voi face dacă voi simţi că-mi pot ajuta în continuare echipa şi să rămân la nivelul de acum. Deocamdată, mă focusez sută la sută pe cariera de jucător, e singurul lucru la care-mi stă capul. Nu vreau încă să mă gândesc ce voi face când voi pune ghetele în cui.", a declarat Paulo Vinicius.

Vinicus a vorbit şi despre calităţile sale şi despre obicetivele pe care le are în continuare în carieră.

"N-a fost deloc uşor când am venit în România. Nu ne cunoşteam între noi, jucătorii, dar, cu toate astea, am reuşit să terminăm campionatul pe locul 1 în 2018. E clar însă că sezonul cel mai complicat a fost cel din 2020, când am trecut şi prin două participări în Europa League. N-aş zice că e vorba despre noroc. N-ai cum să câştigi meciuri şi trofee fără sacrificiu şi multă muncă. Aceasta e adevărata reţetă.

Am fost atacant. Asta pentru că, într-adevăr, îmi place să marchez. Am un bun joc de cap, încerc mereu să-mi ajut echipa, să marchez. Asta voiam să fac încă de la primul meu club, în Cuiaba, oraşul natal, unde visam să ajung în Europa. Dar chiar acolo am cunoscut un impresar care mi-a spus că-mi poate oferi această şansă, pe care am încercat s-o fructific. Şi iată că acum sunt în România, vreau să câştig în continuare trofee, să evoluăm din nou în Europa League, în Champions League.", a mai declarat fundaşul celor de la CFR Cluj.

Paulo Vinicius are 36 de ani şi este cotat la 650.000 de euro, conform transfermarkt.

Afla mai multe despre: paulo vinicius cfr cluj fcsb gigi becali 

viewscnt
Articole similare