Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

PCH, mesaj de ameninţare pentru Prunea şi Negoiţă: ”Dacă Puljic ajunge la FCSB, v-aţi dat foc la valiză!” Ultimatum dat de fanii lui Dinamo

PCH, mesaj de ameninţare pentru Prunea şi Negoiţă: ”Dacă Puljic ajunge la FCSB, v-aţi dat foc la valiză!” Ultimatum dat de fanii lui Dinamo

Dinamo București

Comentarii

Posibilitatea ca Dinamo să rateze transferul lui Puljic, iar jucătorul să ajungă la rivala FCSB i-a scos din minţi pe fanii dinamovişti.

Peluza ”Cătălin Hîldan” a publicat un comunicat extrem de dur şi i-a ameninţat pe Negoiţă, Bălănescu şi Prunea că va ieşi scandal mare dacă Dinamo ratează transferul lui Puljic.

”Săftica este o saftea mai mica. Minunea care ţine 3 zile. Fabrini este începutul şi sfârşitul investiţiilor lui Negoiţă la echipa pe care a dus-o pe ultimul loc.

Degeaba şi-a deschis punga aia în care au intrat vreo 12 milioane în ultimii ani (numai din vânzarea de jucători) dacă se zgârceşte la 25.000 pentru Puljic. Mai bine nu-l chemau la negocieri.

Dacă ajunge şi Puljic la mănăstirea de pe Centură a vecinilor de clasament, chiar că V-AŢI DAT FOC LA VALIZĂ! Cu ăia 25.000 chiar scăpaţi ieftin.

Aducerea lui ar mai acoperi mizeria de la izgonirea lui Papazoglu şi a celor din "lotul Rednic". Ar demonstra că un jucător poate ajunge la Dinamo chiar dacă a fost adus în România de către fostul antrenor. Ar demonstra că Dinamo nu vrea să păstreze banii numai pentru lumânări”, este o parte din mesajul războinic publicat de fanii dinamovişti.

Afla mai multe despre: pchdinamopuljic 

viewscnt
Articole similare