Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pe ce stadion vrea să mute Gigi Becali FCSB, după ce a pierdut procesul cu Primăria Capitaliei. ”A vorbit cu Vali Argăseală, ne-a promis!”

Pe ce stadion vrea să mute Gigi Becali FCSB, după ce a pierdut procesul cu Primăria Capitaliei. ”A vorbit cu Vali Argăseală, ne-a promis!”

FCSB

Comentarii

Patronul FCSB a anunţat pe ce stadion ar urma să evolueze echipa lui după ce a pierdut procesul cu Primăria Municipiului Bucureşti.

Gigi Becali a pierdut un proces cu Primăria Municipiului Bucureşti, iar acum este dator cu o sumă de peste un milion de lei. Procesul cu pricina este unul pe care FCSB l-a pierdut deoarece nu a plătit chiria la Arena Naţională pentru 15 meciuri. Formaţia deţinută de Gigi Becali este principalul chiriaş al celui mai mare stadion din ţară.

Acum, Gigi Becali a contraatacat, a declarat că va face recurs şi a dezvăluit că vrea ca FCSB să evolueze pe Stadionul Arcul de Triumf. 

 ”A vorbit cu Vali Argăseală, ne-a promis!”

”Dacă ne lasă, jucăm (n.r. pe stadionul Arcul de Triumf). Legat de Arena Naţională, eu am plătit 200.000 de euro. Nu aveau bani de dat la gazon şi am dat eu bani la gazon. Avem promisiuni de la ministru (n.r. Eduard Novak) că putem juca în februarie pe arena de la Arcul de Triumf. A vorbit cu Vali Argăseală, ne-a promis”, a spus Gigi Becali, potrivit AS.ro.

Nicuşor Dan, primarul Municipiului Bucureşti, a confirmat suma pe care Gigi Becali este nevoit să o plătească după ce a pierdut în instanţă.

”Hotărârea prin care ALPAB, administraţie a municipalităţii bucureştene, trebuie să primească 1 milion de lei de la FCSB pentru utilizarea Arenei Naţionale a rămas definitivă şi va fi executată de ALPAB.

FCSB pretinde că au existat înţelegeri între municipalitate şi FCSB pentru compensarea acestor sume cu lucrări la gazon, dar astfel de înţelegeri, dacă le-a făcut cineva în trecut, nu au implicat juridic ALPAB. Administraţia se face cu acte şi contracte, nu cu vorbe”, a scris Nicuşor Dan, pe pagina sa de Facebook.

Afla mai multe despre: fcsb-becali-argăseală 

viewscnt
Articole similare