Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pe cine va întâlni Simona Halep în turul doi, dacă va trece de Tomljanovic

Pe cine va întâlni Simona Halep în turul doi, dacă va trece de Tomljanovic

Tenis

Comentarii

Poloneza Magda Linette, locul 87 WTA, a învins-o, marţi, cu scorul de 3-6, 6-1, 6-2, pe portiva franceză Chloe Paquet, locul 166 WTA, beneficiară a unui wild card, calificându-se în turul al doilea al French Open.

În faza următoare, Linette, care s-a impus într-o oră şi 44 de minute, ar putea evolua în premieră cu deţinătoarea trofeului, Simona Halep, locul 3 WTA, dacă românca va trece, marţi, de australianca Ajla Tomljanovic, locul 47 WTA, în prima manşă.

Irina Begu, locul 116 WTA, şi-a aflat adversara din turul al doilea, după ce  Karolina Muchova, locul 73 WTA, a produs o surpriză şi a învins-o, cu scorul de 3-6, 6-2, 6-2, pe Anett Kontaveit din Estonia, locul 17 WTA, într-un meci de aproape două ore.

Begu a învins-o, marţi, cu scorul de 6-1, 6-1, cu chinezoaica Lin Zhu, locul 106 WTA, în prima rundă a turneului de la Roland Garros.

Sorana Cîrstea, locul 84 WTA, va evolua în turuil al doilea cu Aliona Bolsova (Spania), locul 137 WTA, venită din calificări, care a trecut, în prima manşă, cu 6-4, 6-2, de Vera Zvonareva (Rusia), locul 78 WTA.

Luni, Cîrstea s-a calificat în turul al doilea al French Open, după ce a învins-o, cu scorul de 5-7, 6-4, 7-5, pe slovena de 18 ani Kaja Juvan, locul 131 mondial, prezentă pe tabloul principal din postura de lucky-loser.

Afla mai multe despre: simona tenis 

viewscnt
Articole similare