Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Pe Mircea Lucescu îl vezi din nou în fotbalul românesc?”. Răzvan Raţ, despre şansele ca ”Il Luce” să se implice la Dinamo: ”Are vârsta pe care o are...” | EXCLUSIV

”Pe Mircea Lucescu îl vezi din nou în fotbalul românesc?”. Răzvan Raţ, despre şansele ca ”Il Luce” să se implice la Dinamo: ”Are vârsta pe care o are...” | EXCLUSIV
Comentarii

Mircea Lucescu, antrenorul român cu cele mai multe trofee, este aşteptat să revină în fotbalul din România.

Răzvan Raţ, despre Mircea Lucescu: ”Are ce plusuri să aduca în fotbalul românesc!”

În urmă cu câteva zile, Mircea Lucescu a recunoscut că ar fi dispus să investească la Dinamo cu o singură condiţie: să se construiască noul stadion.

De asemenea, dacă va răsări o nouă bijuterie în locul vechii arene, şi alţi oameni potenţi financiar, în frunte cu Ion Ţiriac, ar fi dispuşi să investească

Declaraţiile lui Lucescu au fost pe placul oamenilor care iubesc fotbalul românesc. Întrebat despre posibilitatea ca Lucescu să fie, din nou, implicat în fotbalul românesc, Răzvan Raţ a răspuns sincer.

”Tot se vorbea cu Ţiriac, cu Dinamo. Măcar să fie aşa. Lucescu senior are ce plusuri să aduca în fotbalul românesc.

Mircea Lucescu trăieşte cu fotbalul. A trăit cu fotbalul toată viaţa. Mi-e foarte greu să cred că renunţă chiar dacă are vârsta pe care o are. Dacă este sănătos din toate punctele de vedere ar trebui să revină”, a declarat Raţ pentru Orange Sport.

  • Mircea Lucescu a scris istorie în Giuleşti. Sub comanda sa, „alb-vişiniii” au câştigat trei trofee, printre care şi titlul de campioni, în sezonul 1998-1999.

„Il Luce” este al treilea cel mai titrat antrenor la nivel mondial, cu 37 de trofee în palmares. Acesta este depăşit doar de Sir Alex Ferguson şi Pep Guardiola.

Afla mai multe despre: mircea lucescurăzvan raţdinamo 

viewscnt
Articole similare