Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Pe unii jucători trebuie să-i aduci înapoi pe poziţie cu taxiul". Mircea Rednic, nemulţumit de apărarea României

„Pe unii jucători trebuie să-i aduci înapoi pe poziţie cu taxiul". Mircea Rednic, nemulţumit de apărarea României

Echipa națională

Comentarii

România a învins Macedonia de Nord, cu scorul de 3-2, însă a avut emoţii mari pe final.

„Tricolorii” conduceau cu 2-0, când s-a dezlănţuit iadul pe Arena Naţională, unde Macedonia de Nord a marcat două goluri, unul după altul, şi a pus probleme mari României.
Golul lui Ianis din ultimele minute a salvat faţa României, care a început cu dreptul campania de preliminarii pentru Cupa Mondială din 2022.
Finalul nebun de pe Arena Naţională l-a nemulţumit pe experimentatul Mircea Rednic, actual antrenor a lui FC Viitorul. Rednic nu a fost mulţumit de apărarea României şi a făcut o scurtă radiografie meciului de aseară.
„Trei puncte importante, mai ales ţinând cont de situaţia noastră. Bine că am câştigat. Merită felicitat Rădoi în inspiraţia pe care a avut-o în alegerea primului 11. Din punct de vedere ofensiv am arătat foarte bine. Probleme sunt în apărare, aceleaşi probleme pe care le-am avut şi anul trecut. Ar trebui să le rezolvăm pentru că trebuie să recunoaştem că am avut şi noroc. Ei au avut câteva situaţii până să marcăm noi. Acum am văzut că lumea critică axul central, apărătorii, dar nu numai apărătorii sunt de vină. Noi trebuie să învăţăm să ne apărăm cu toată echipa. Sunt câţiva jucători care, în momentul în care am terminat acţiunea, trebuie să trimiţi taxiul ca să vină în zona lor.
Iar fundaşii laterali au avut mult de suferit, Bancu şi Popescu, plus axul central, că cei doi mijlocaşi centrali sunt mai mult mijlocaşi ofensivi decât defensivi, iar adversarul şi-a creat multe situaţii de a marca. Aceeaşi problemă am avut-o şi anul trecut, cu Austria şi Norvegia. Când există mai multă calitate în echipa adversă, iei câte patru. Aici am avut noroc. Eu zic că doar aici ar mai trebui să lucreze Mirel, pentru că, la felul cum a stat echipa, ar trebui să fim pozitivi", a spus Mircea Rednic.
România va juca duminică împotriva Germaniei, favorita grupei, de la ora 21:45. Meciul va fi livetext pe telekomsport.ro. 

Toate rezultatele din grupa României 

ROMÂNIA – Macedonia de Nord 3-2
Au marcat: Tănase 28, Mihăilă 50, Hagi 85 / Ademi 83, Trajkovski 84)
Germania – Islanda 3-0
Au marcat: Goretzka 3, Havertz 7, Gundogan 56
 
Liechtenstein – Armenia 0-1
A marcat: Frommelt 84-autogol

Afla mai multe despre: mircea rednicechipa nationalamirel radoi 

viewscnt
Articole similare