Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pelici în pericol? Antrenorul explică: ”Va avea loc o discuţie şi vom vedea ce se va întâmpla”

Pelici în pericol? Antrenorul explică: ”Va avea loc o discuţie şi vom vedea ce se va întâmpla”

Hermannstadt​

Comentarii

Alexandru Pelici a declarat la finalul partidei pierdute cu FCSB că va avea loc o discuţie privind viitorul său la Hermannstadt. Tehnicianul sibienilor crede că cel mai important este ca echipa să aibă rezulate şi să rămâna în prima ligă.

”Ştiam că dacă le dăm spaţii şi jucăm de la egal la egal cu ei ne vor pedepsi, pentru că au calitate individuală. Din păcate continuăm seria eşecurilor şi asta e cel mai neplăcut. Ne-am pierdut agresivitatea la 1-1, de parcă acest rezultat era un capăt de ţară. Nu am mai putut închide spaţiile la acest scor, probabil că am avut şanse de a reintra în meci, dar din păcate nu am mai reuşit să înscriem.

Nu se poate merge aşa la nesfârşit. Va avea loc o discuţie şi vom vedea ce se va întâmpla. E important ca această echipă să facă puncte pentru că merită să rămână în prima ligă.

Noi am încercat să jucăm de la egal la egal cu toate celelalte echipe, dar fie ghinionul, fie lipsa de concentrare la finalizare ne-au adus aici” a explicat antrenorul sibienilor pentru Telekom Sport

Afla mai multe despre: alexandru pelicifc hermannstadt 

viewscnt
Articole similare