Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Peluza Catalin Hildan continuă războiul cu oficialii clubului Dinamo: ”Admirabil tupeul ăsta!”

Peluza Catalin Hildan continuă războiul cu oficialii clubului Dinamo: ”Admirabil tupeul ăsta!”

Fotbal

Comentarii

Peluza Catalin Hildan îşi continuă războiul cu şefii lui Dinamo. Suporterii din Ştefan cel Mare sunt nemulţumiţi de faptul că Ioan Becali pare implicat în viaţa clubului.

Becali fiind agentul jucătorului Alexandru Răuţă sosit de curând la Dinamo, de la FC Voluntari.

”Un transfer anunţat cu surle şi trâmbiţe...

Aţi rupt gura târgului, dar aţi uitat să ne spuneţi că în spatele lui Răuţă, la fel ca şi în spatele lui Neagoe sau al lui Bălănescu, se află acelaşi personaj, un caracter desăvârşit, un om de onoare, onest şi educat. Păcat că a stat câţiva ani prin puşcărie după ce a furat şi a îngropat Clubul Dinamo.

Admirabil tupeul ăsta! Asta înseamnă să fii mafiot...

Se vede tot mai clar cât de tare vă încurca Rednic.

Ce nu înţelegeţi voi, "salvatorii" lui Dinamo, este faptul că în momentul ăsta îl puteţi transfera şi pe Mohamed Salah, tot în zadar ar fi, pentru că ne-aţi trezit şi suntem cu ochii pe voi.

Nu discutăm aici de valoarea jucătorului, ci despre nişte principii care în momentul ăsta, pentru noi, sunt mai importante decât fotbalul şi decât rezultatele. E vorba de faptul că suporterii au fost minţiţi şi trădaţi în cel mai josnc mod.

Ştiţi care-i diferenţa între noi şi Emanuel Terzian? Pe Emanuel îl poţi scuipa şi totuşi să mai calci într-o emisiune de sport, pentru că breasla lui nu ştie ce-i aia solidaritate...

Dar pe noi nu ne puteţi scuipa a doua oară.

Veţi avea ocazia să-i vedeţi pe câini luptând pentru o singură cauză, dintr-un spirit de solidaritate în faţa unei MARI NEDREPTĂŢI.

Ne-aţi trezit, ne-aţi stârnit, NE-AŢI UNIT!” - au scris cei de la Peluza Catalin Hildan pe Facebook.

Afla mai multe despre: peluza catalin hildan 

viewscnt
Articole similare