Experiențe împreună.
You are here:

"Pentru asta m-am întors la CFR!" EXCLUSIV | Culio vorbeşte despre "visul Champions League" şi oferta pe care i-a făcut-o Dan Petrescu

"Pentru asta m-am întors la CFR!" EXCLUSIV | Culio vorbeşte despre "visul Champions League" şi oferta pe care i-a făcut-o Dan Petrescu

Liga 1

Juan Culio a vorbit pentru Telekom Sport despre planurile sale pentru 2018 şi a dezvăluit că visează ca toamna să-i găsească pe ardeleni din nou în grupele Champions League. "Pentru asta m-am întors", spune Culio, care se declară mulţumit de modul în care s-a prezentat echipa în 2017.

Totuşi, mijlocaşul e conştient că lupta pentru titlu va fi una extrem de strânsă. Culio (34 de ani) are deja planul făcut pentru următoarele sezoane: va mai juca fotbal timp de trei ani, după care va da curs ofertei lui Dan Petrescu şi îi va deveni antrenor secund.

"Mă simt un jucător fericit aici (n.r. la CFR). Da, sper să joc din nou în Champions League, pentru asta m-am întors, pentru a ajuta echipa şi pentru a vedea dacă se poate câştiga titlul. Apoi, să ajungem unde e mai frumos, în Champions, să ajungem în grupe. Ar fi un vis devenit realitate să fiu din nou acolo cu CFR.

Am vorbit cu Dan Petrescu şi i-am spus că da, mi-ar plăcea (n.r. să-i fie secund). Am vorbit, dar deocamdată mai vreau să joc încă trei ani. Nu-mi stă gândul la asta (n.r. la antrenorat), mă gândesc să fiu fotbalist", a declarat Culio pentru Telekom Sport.

Comentarii
viewscnt