Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Pentru mine, Mitriţă valorează mai mult de 5 milioane de euro”. Ce spune Devis Mangia despre plecarea golgheterului său de la Craiova

”Pentru mine, Mitriţă valorează mai mult de 5 milioane de euro”. Ce spune Devis Mangia despre plecarea golgheterului său de la Craiova
Comentarii

Devis Mangia a vorbit din Antalya despre eventuala plecare a lui Alexandru Mitriţă de la Universitatea Craiova. Starul oltenilor este dorit de FC Torino, formaţie care este dispusă să ofere 5 milioane de euro pentru internaţionalul român.

Antrenorul italian crede însă că Alex Mitriţă valorează mai mult de-atât şi este convins că golgheterul său nu o va părăsi pe Universitatea Craiova în această iarnă: ”Clubul nu vrea să-l vândă pe Mitriţă, iar el nu vrea să plece momentan. Ce se va întâmpla din vară, nu ştim. Pentru mine, Mitriţă valorează mai mult de 5 milioane, valoarea lui e mai mare de atât, dar nu stabilesc eu valoarea de piaţă. Interes probabil că există pentru mai mulţi dintre jucătorii noştri, iar asta ne face mândri, pentru că înseamnă că am lucrat bine” a declarat Mangia.

Jucătorii Craiovei sunt urmăriţi de stafful echipei naţionale, iar Devis Mangia simte că o parte dintre elevii săi au crescut mult în joc. Cu toate acestea a nominalizat trei dintre ei, despre care spune că sigur se află în atenţia echipei reprezentative: ”Nu ştiu câţi jucători vom avea la lotul naţional, până la urmă e alegerea lui Cosmin Contra. Deciziile îi aparţin, dar eu cred că în acest moment, dacă luăm ultimul meci, Bancu, Mitriţă şi Cicâldău sunt în vederile echipei naţionale” a mai spus Devis Mangia.

Afla mai multe despre: alex mitriţă u craiova 

viewscnt
Articole similare