Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pep Guardiola a spus că pentru el Champions League nu este o “obsesie”. Olympiakos vs Manchester City în direct pe Telekom Sport 2, la ora 19:55

Pep Guardiola a spus că pentru el Champions League nu este o “obsesie”. Olympiakos vs Manchester City în direct pe Telekom Sport 2, la ora 19:55
Comentarii

Pep Guardiola nu este “obsedat” să câştige Champions League cu Manchester City.

Pep Guardiola nu a reuşit până acum să egaleze performanţa fostului antrenor al lui Man City, Manuel Pellegrini, de a ajunge în semi-finala Champions League. Antrenorul spaniol a reuşit să ajungă doar până în sferturi, cu toate că are una din cele mai bune echipe de pe planetă.

Chiar dacă în trecut Guardiola a reuşit performanţa cu Barcelona, de a câştiga trofeul UCL de două ori, acest obiectiv nu pare a fi o “obsesie” pentru “cetăţeni”. Mult timp s-a crezut că Pep a fost adus la City, pentru a triumfa în Champions League, lucru pentru care are suficientă experienţă, dar şi sprijin din partea conducerii clubului.

Ce spune Pep despre parcursul în Champions League

Intervievat despre parcursul în Champions League şi dacă îşi doresc să câştige, Guardiola a răspuns: 

“Vom face tot posibilul”, a spus Guardiola

“Avem o şansă importantă să ne calificăm aproape. Asta e foarte bine, să fii în cele mai bune 16 echipe din Europa.”

“Mă aşteptam la o reacţie după ultimul sezon când am terminat împotriva lui Lyon în Portugalia. Noi ştim ce avem de făcut”

“Sezonul e încă la început şi sunt foarte optimist că vom face un sezon bun.”

“Cetăţenii” au reuşit să câştige toate meciurile din tur, în grupa C. Man City a marcat 9 goluri şi a primit doar un gol. Dacă vor face măcar un egal cu Olympiakos, pentru “albaştrii” va fi sezonul cu numărul 8 la rând, când vor ieşi din grupele UCL.

Afla mai multe despre: champions league manchester city pep guardiola 

viewscnt
Articole similare