Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Per Johansson a analizat-o pe Gyor înaintea plecării spre Budapesta: "O echipă un pic mai slabă fără Tomori şi Mork"

Per Johansson a analizat-o pe Gyor înaintea plecării spre Budapesta: "O echipă un pic mai slabă fără Tomori şi Mork"

Handbal

Comentarii

Per Johansson, antrenorul lui CSM Bucureşti, a oferit ultimele detalii despre duelul pe care echipa sa îl va disputa cu Gyor, în Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin. Partida este sâmbătă, de la ora 16:15, în direct la Telekom Sport 1.

Pregătiţi pentru meciul cu Gyor?
Mai mult sau mai puţin, suntem pregătiţi din punct de vedere tactic. Iar în ultimele două zile trebuie doar să lucrăm la o stare de bine în grup şi la micile detalii, să creem o stare de spirit bună. Pregătirea tactică a fost foarte bine făcută şi suntem pregătiţi. 

Cum le-aţi văzut pe fete în ultimele zile?

Foarte concentrate. O diferenţă foarte mare faţă de meciul cu Zalău, se vede o diferenţă foarte mare. Pentru că nu am fost mulţumit de acel meci, iar concentrarea a fost diferită, mult mai bună. Am încercat să discut cu fiecare jucătoare în parte. Cu unele am stabilit întâlniri dinainte, cu altele a fost ceva de moment, dar am încercat să am un dialog cu aproape toate fetele. 

Va fi o luptă a antrenorilor?
Binînţeles că îl respect pe Ambros şi cred că şi Ambros mă respectă pe mine. Trebuie să încerc să îmi dau seama ce va face. Handbalul este ca un joc de şah, dacă cineva face o mişcare, tu trebuie să răspunzi. Acesta este unul dintre multele aspecte ale jocului.

Este terenul propriu cel mai mare avantaj al lui Gyor?
Bineînţeles, sunt unguroaice, sunt campioanele în exerciţiu şi au publicul de partea lor, dar sper că fanii noştri români se vor lupta cu ei. Nu că se vor lupta, dar să ne susţină. Bineînţeles că publicul este un alt avantaj de partea lor. 

Comparativ cu anii trecuţi, cum vedeţi echipa lui Gyor?
Bineînţeles că sunt un pic mai slabe fără Tomori şi fără Mork, dar au arătat pe parcursul acestui sezon că pot să joace. Iar acum Groot şi Oftedal au revenit, au o istorie bogată şi multă experienţă, dar noi suntem pregătiţi. Nu ne este frică de ele şi vom încerca să facem cel mai bun meci al sezonului. 

Afla mai multe despre: gyorcsm bucurestiper johanssonfinal fourhandbal 

viewscnt
Articole similare