Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Per Johansson, despre cum le-a trezit pe fetele de la CSM Bucureşti: ”Am fost foart dur cu ele! Dacă nu au energie, nu au ce căuta aici”

Per Johansson, despre cum le-a trezit pe fetele de la CSM Bucureşti: ”Am fost foart dur cu ele! Dacă nu au energie, nu au ce căuta aici”

Handbal

Comentarii

Per Johansson a debutat cu o victorie superbă în sferturile Ligii Campionilor, 34-21 cu Metz. Noul antrenor al lui CSM Bucureşti spune că a avut un discurs în faţa fetelor, care le-a trezit la realitate.

Per Johansson a înlocuit-o pe Helle Thomsen şi CSM Bucureşti a făcut cu Metz unul dintre cele mai bune meciuri din acest sezon. ”Tigroaicele” au câştigat cu 34-21 în faţa lui Metz, în prima manşă a sferturilor Ligii Campionlor. Per Johansson spune că le-a trezit pe fete cu un discurs în care le-a transmis că pot pleca dacă simt că nu pot da totul pentru CSM Bucureşti:

”Secretul cred că a fost faptul că am început să jucăm ca o echipă. Le-am cerut fetelor să îmi dea energie, să joace ceea ce am pregătit, cultura, micile lucruri pe care le-am schimbat. Handbalul este un sport de muncă în echipă, este vorba despre pasiune şi despre a face lucrurile împreună. Am fost foarte dur cu ele şi le-am spus că nu voi accepta să nu jucăm ca o echipă. Astăzi am făcut-o. Dacă nu joacă împreună, dacă nu au energie, atunci pot să plece, nu au ce să caute în această echipă. Am vorbit cu toate jucătoarele, la mine în echipă nu există o vedetă. Singurul avantaj pe care îl ofer jucătoarelor mai bune este faptul că le ofer mai multe minute de joc. Le tratez pe toate la fel, nu contează dacă este vorba de a 16-a jucătoare din lor sau de cea mai bună”, a declarat Johansson pentru Telekom Sport.

Antrenorul suedez a fost întrebat despre diferenţele care există între echipa actuală a CSM-ului şi cea de anul trecut, când tot el era antrenor: ”Cred că perspectivele sunt mai mari. Jucătoare ca Cristina Neagu, Marit Frafjord, Amanda Kurtovic, Natalie  Hagman şi aşa mai departe, avem o echipă mult mai bune per total. Aţi văzut meciul, am schimbat foarte mult. Când cineva nu mai avea energie, am avut de unde să schimb şi să intre o jucătoare mai bună. Aţi văzut, Iulia - foarte bună, Majda - foarte bună. Şi aşa mai departe”.

Afla mai multe despre: per johanssoncsm bucurestimetzliga campionilor 

viewscnt
Articole similare