Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Per Johansson, emoţionat după victoria în faţa fostei sale echipe: ”Sentimentele mele sunt împărţite”

Per Johansson, emoţionat după victoria în faţa fostei sale echipe: ”Sentimentele mele sunt împărţite”

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a pierdut confruntarea cu Rostov-Don, formaţie pregătită de fostul antrenor al ”tigroaicelor”, Per Johansson

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a fost învinsă joi, pe teren propriu, de formaţia rusă Rostov-Don, scor 27-22 (16-10), în meci restant din etapa a III-a a grupei A. Neagu a marcat 11 goluri, însă nu a fost de ajuns. CSM, cu 11 puncte, încheie anul pe locul 2 în grupa A, al cărei lider este Rostov-Don. 

Per Johansson, acum antrenor la Rostov a mărturisit după meci că sentimenele slae sunt amestecate după acest succes în faţa CSM-ului: ”Da, sentimentele sunt un pic amestecate, pentru că le-am antrenat şi pe celelalte fete. Am încercat doar să fiu calm, dar desigur că sunt foarte fericit de cum am tratat acest meci” a spus el, după meci. El a venit pentru prima dată în Sala Polivalentă ca adversar al CSM-ului.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Neagu 11 goluri, pentru CSM, respectiv Vyahireva 5, pentru Rostov: ”Ştiam că vor veni mult mai bine în a doua repriză, aşa cum s-a şi întâmplat, dar cred că ne-am păstrat calmul până la final. Din punct de vedere tactic şi al felului cum au jucat fetele mele, sunt aproape 100% fericit” a mai spus tehnicianul lui Rostov.

Ultimul meci programat în acest an pentru CSM Bucureşti, cu SG BBM Bietigheim, din 22 noiembrie, a fost amânat de EHF din motive pandemice. Situaţia este similară şi pentru SCM Râmnicu Vâlcea, care urma să joace cu Borussia Dortmund la finalul săptămânii. Ambele echipe germane sunt în carantină.

În grupa A, CSM Bucureşti a obţinut următoarele rezultate: 31-26 cu Metz, 30-29 cu Team Esbjerg, 25-30 cu Vipers, 25-19 cu FTC Budapesta, 33-22 cu SG BBM Bietigheim, 25-23 şi 22-22 cu Krim Ljubljana.

Afla mai multe despre: per johansson 

viewscnt
Articole similare