Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Performanţă importantă pentru România! Sabina Baltag a câştigat medalia de aur la Jocurile Olimpice pentru Tineret

Performanţă importantă pentru România! Sabina Baltag a câştigat medalia de aur la Jocurile Olimpice pentru Tineret

Alte sporturi

Comentarii

Sabina Baltag a câştigat, marţi, medalia de aur la categoria 53 de kilograme, din cadrul concursului de haltere de la Jocurile Olimpice pentru Tineret de la Buenos Aires.

Cu un total de 177 de kilograme, românca de 17 ani a fost a doua la smuls, cu 77 de kilograme şi prima la aruncat, cu 100 de kilograme.

Pe locul al doilea s-a clasat columbianca Valentina Junkar Acero, cu un total de 176 de kilograme (78 şi 98 de kilograme), iar pe locul al treilea a fost indoneziana Nur Vinatasari, cu un total de 162 de kilograme (72 şi 90 de kilograme).

#FRHaltere #EWF #IWF #RomaniaWeightliftingTeam #MTS #COSR #KMGI #Rompetrol #TeamRomania #YOG2018 #JOT2018 #FeeltheFuture Jocurile Olimpice de Tineret Buenos Aires ARG DE KG PENTRU AUR!!! Dupa o prestatie fara greseala, la stilul smuls, cu 72, 75 si 77 Kg, Sabina reuseste si prima incercare, la stilul aruncat, la 96 Kg, si anunta 100 Kg pentru cea de-a doua incercare, dar tentativa va fi nereusita. Intre timp, sportiva din Columbia ridica 98 Kg la cea de-a doua incercare, urcand, asadar, la 176 Kg, la total. Valentina Junkar cere 100 Kg pentru a treia si rateaza. Sabina are nevoie de cele 4 Kg ca sa o depaseasca pe adversara sudamericana. Repeta incercarea la 100 Kg si o reuseste hotarata, insumand, la totalul olimpic 177 Kg. Aur pentru Romania!!! SABINA BALTAG ESTE CAMPIOANA OLIMPICA DE TINERET LA JOT BUENOS AIRES IN LIMITELE CATEGORIEI 53 KG, CU REZULTATUL DE 177 KG LA TOTALUL OLIMPIC (S77 KG - A100 KG). Felicitari, Sabina!!! Suntem tare mandri de tine!!! Felicitari antrenorilor Niculita Liliana, Mircea Flamind si Ovidiu Fatu!!! Hai, Romania!!!

Publicată de Federatia Romana de Haltere - Romanian Weightlifting Federation pe Marţi, 9 Octombrie 2018

Aceasta a fost a doua medalie de aur pentru delegaţia României, după cea obţinută, luni, de judoka Iosif Adrian Şulcă, la categoria 81 de kilograme.

Până acum, tricolorii au mai câştigat un argint şi un bronz. Înotătorul Daniel Cristian Martin a obţinut medalia de argint în proba de 100 metri spate, în timp ce în competiţia de haltere, Mihaela Valentina Cambei a ocupat locul trei, în limitele categoriei 48 kilograme.

Afla mai multe despre: sabina baltagaurjocurile olimpice tinerethaltere 

viewscnt
Articole similare