Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Performanţa incredibilă a lui Griezmann: starul francez îi depăşeste pe Zidane şi Platini

Performanţa incredibilă a lui Griezmann: starul francez îi depăşeste pe Zidane şi Platini

Cupa Mondială

Comentarii

Antoine Griezmann a fost una dintre piesele cheie ale selecţionatei franceze la acest turneu final şi a reuşit o performanţă remarcabilă, care-l plasează înaintea unor "monştri sacri" precum Zinedine Zidane şi Michel Platini.

Unul dintre cei mai buni jucători de la turneul final din Rusia, Antoine Griezmann îşi trece o nouă performanţă impresionantă în palmares. Şeptarul francezilor a marcat sau pasat decisiv la 11 goluri, din cele 9 meciuri jucate în fazele eliminatorii ale unor turnee finale majore, fie că vorbim de Campionat European sau Mondial.

Este cea mai bună performanţă a unui fotbalist francez din ultimii 50 de ani! Şi îl plasează pe "Grizou" înaintea unor fotbalişti de legendă ai Franţei, precum Zinedine Zidane (8) sau Michel Platini (6).

Până în finală, starul lui Atletico Madrid a jucat 6 meciuri la Cupa Mondială 2018, marcând de 3 ori pentru reprezentativa ţării sale. Griezmann adună 161 pase complete la Cupa Mondială din Rusia (până în finală), a recuperat 11 mingi şi a alergat 54.9 kilometri, dintre care 21.9 în posesie.



60 de meciuri are Griezmann în naţionala Franţei
23 de goluri marcate pentru prima reprezentativă a reuşit Antoine
17 goluri în 36 de meciuri a marcat francezul din 2016 încoace pentru naţională, perioadă în care Franţa a jucat finala Europeanului şi a Mondialului

Afla mai multe despre: cupa mondialaantoine griezmannfrantacroatia 

viewscnt
Articole similare