Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Performanţă istorică pentru Harden în NBA, iar Houston e la o singură victorie de playoff. Rezumatele serii

Performanţă istorică pentru Harden în NBA, iar Houston e la o singură victorie de playoff. Rezumatele serii

NBA

Comentarii

Campionatul nord american de baschet, NBA, a programat şase partide în noaptea de marţi spre miercuri. Rezumatele tuturor partidelor le găsiţi pe www.telekomsport.ro.

  • Charlotte Hornets - Philadelphia 76ers 114-118
  • Atlanta Hawks - Houston Rockets 105-121
  • Milwaukee Bucks - LA Lakers 115-101
  • Minnesota Timberwolves - Golden State Warriors 107-117
  • Sacramento Kings  - Brooklyn Nets 121-123
  • LA Clippers - Indiana Pacers 115-109
Eroul serii din NBA a fost Jams Harden, superstarul lui Huston Rockets, care a bifat o performanţă istorică în duelul cu Atlanta Hawks. Harden a pus 31 de puncte pe tabelă în victoria cu 121-105 în faţa lui Hawks şi a devenit primul jucător din istorie care reuşeşte să marcheze peste 30 de puncte împotriva tuturor celor 29 de adversari, pe parcursul unui campionat. Houston a bifat a treia victorie consecutivă, a 12 victorie din ultimele 13 meciuri şi şi-a consolidat poziţia a treia în Conferinţa de Vest. Rockets mai are nevoie de o singură victorie pentru a-şi asigura matematic calificarea în playoff.
 
Cel mai spectaculos meci al serii s-a jucat în Sacramento, unde Brooklyn Nets a reuşit să şteargă un deficit de 25 de puncte şi să se impună în ultima secundă în faţa celor de la Kings, scor 123-121. Rondae Hollis-Jefferson a marcat coşul victoriei, când mai erau 0.8 secunde pe cronometru. Cel mai bun marcator al meciului a fost D'Angelo Russell, care a reuşit performanţa carierei prin cele 44 de puncte puse pe tabelă. Dintre acestea, 27 le-a reuşit în ultimul sfert al meciului.

Afla mai multe despre: nbajames hardenvideobaschet 

viewscnt
Articole similare