Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pericol! Juventus mai poate pierde un star după plecarea lui Cristiano Ronaldo

Pericol! Juventus mai poate pierde un star după plecarea lui Cristiano Ronaldo

Juventus

Comentarii

Juventus l-a pierdut pe Cristiano Ronaldo (36 de ani), care şi-a dorit să plece şi a semnat cu Manchester United, dar îl poate pierde şi pe Paulo Dybala (27 de ani). Argentinianul mai are contract cu "Bătrâna Doamnă" doar până în vara lui 2022 şi părţile nu au ajuns încă la un acord pentru prelungire.

Pericol! Juventus mai poate pierde un star după plecarea lui Cristiano Ronaldo

Paulo Dybala mai are contract cu Juventus doar până în vara lui 2022 şi părţile au încercat să ajungă la o înţelegere privind reînnoirea înţelegerii fotbalistului din Argentina. Totuşi, Calciomercato, sursă citată şi de site-ul fichajes.net, anunţă că Dybala şi Juventus nu au reuşit, pentru moment, să bată palma şi exsită pericolul ca jucătorul să plece liber de contract în vara anului viitor.

Motivul pentru care Dybala şi Juventus nu au ajuns la o înţelegere este legat de faptul că şefii de la Torino au încercat, profitând de situaţia pandemiei de COVID-19, să îi reducă salariul lui Paulo Dybala, însă agentul fotbalistului s-a ţinut tare şi nu a dorit să accepte o astfel de propunere.

Juventus l-a vândut pe Cristiano Ronaldo, cel mai bine plătit jucător din lot - 31 de milioane de euro salariu -, iar acum Dybala este, poate, cel mai important fotbalist din lotul echipei antrenate de Max Allegri.

Paulo Dybala joacă la Juventus din 2015, de când a strâns 256 de meciuri, 101 goluri şi 42 de pase de gol, iar ca trofee a câştigat cinci titluri de campion în Italia, patru Cupe ale Italiei şi trei Supercupe ale Italiei cu formaţia din Piemont.

Afla mai multe despre: dybalajuventuscontractplecareronaldopierdere 

viewscnt
Articole similare