Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Perioada de graţie a lui Ionuţ Radu la Bournemouth continuă. Ce veste a primit din partea antrenorului său

Perioada de graţie a lui Ionuţ Radu la Bournemouth continuă. Ce veste a primit din partea antrenorului său

Stranieri

Comentarii

Internaţionalul român Ionuţ Radu (26 de ani) a primit noi veşti bune la Bournemouth, echipă la care este împrumutat de Inter Milano pentru actualul sezon.

Ionuţ Radu a reuşit să debuteze în sfârşit pentru Bournemouth şi în Premier League, iar această premieră a fost de bun augur pentru ”cireşe”.

Bournemouth a câştigat partida cu Burnley, scor 2-1, aceasta fiind şi prima victorie a echipei lui Andoni Iraola în actualul sezon din Premier League.

Ionuţ Radu, o nouă veste pozitivă din partea antrenorului său de la Bournemouth: ”Va fi, din nou, singura soluţie”

Iar veştile bune pentru Ionuţ Radu nu se opresc aici. Portarul român a fost anunţat că va apăra şi în următorul meci, cel cu Liverpool, din Cupa Ligii Angliei.

”Împotriva lui Burnley i-am avut doar pe Radu şi pe Travers, care a venit să stea pe bancă. L-am cunoscut cu două ore înaintea meciului (n.r. pe Travers). Nu va putea juca miercuri, astfel că Radu va fi, din nou, singura soluţie.

Va trebui să chemăm pe unul dintre portarii tineri pentru a sta pe bancă, deoarece Travers a jucat deja în prima rundă din Cupă, cu West Brom”, a declarat Andoni Iraola, după meciul cu Burnley.

În prezent, titularul de drept dintre buturi, brazilianul Neto, este încă accidentat, dar a fost înlocuit cu succes de Ionuţ Radu, cel puţin momentan.

În clasamentul din Premier League, Bournemouth se află pe locul 17, cu 6 puncte, după 10 etape scurse.

Afla mai multe despre: ionut radubournemouthpremier league 

viewscnt
Articole similare